Obnoviť stránku

MAC's Dog MONO Sensitive Kačica 800 g

4,39 €

MAC's Dog MONO Sensitive Kačica 800 g

95 % kačacieho mäsa, 3 % sladkých zemiakov a 2 % hrášku v konzerve.

GRAIN FREE – bezobilné. MONO z jedného druhu mäsa.

Šťavnatá mäsová pochúťka zložená z viditeľných kúskov pravej svaloviny, ktorá môže byť použitá ako kompletná denná kŕmna dávka, na dochutenie granúl, alebo ako odmena a maškrta pre psov. Pre vynikajúcu chuť a vôňu kvalitného mäsa špeciálne využitie u mimoriadne maškrtných alebo nechutenstvom trpiacich psov. Nepostrádateľná pri potrebe zvýšiť príjem ľahko stráviteľnej potravy, napríklad: choroba, pooperačné stavy, pôrod a laktácia, vyčerpanie, ťažká únava, pred a po pracovnom alebo športovom výkone.

Monozdrojové psie krmivo – z jedného druhu mäsa, špeciálne vyvinuté pre alergických psov, použiteľné aj u psov mimoriadne maškrtných. Jediným zdrojom živočíšnej bielkoviny je nealergénne kačacie mäso. Spĺňa nároky každého dospelého psa, ale zároveň môžebyť používané ako celoživotné krmivo pre psa alergického na bielkoviny z bežného mäsa. Pre psov s alergiami, so zvýšenou citlivosťou na niektoré zložky potravín, alergických na obilie a lepok. Pre psov s chronickými poruchami kože a srsti (dermatitídy).

Vhodné ako náplň do aktívnej hračky na maškrty.

Vyrobené v Nemecku, z nemeckých surovín. Bez pridanej vody. Zásadne bez použitia akejkoľvek chémie na konzerváciu, farbenie a ochucovanie.

Poznámka: Pre alergických a citlivých psov nájdete v rade MAC´s - MONO SENSITIVE SNACK, ojedinelý doplnok MONO proteínovej kŕmnej dávky. Napríklad keď pes znáša iba kačicu, môže byť kŕmený MAC´s MONO KAČICA, konzervou MONO KAČICA a maškrtouMONO KAČICA. Zaistí pestrú stravu z jedného druhu mäsa.


Zloženie papania pre psa

Mäso (min. 70 % kačacie mäso) a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (kačacie srdcia, husacia pečeň, kačacie pľúca), zemiaky (3 %), hrášok (2 %), extrakt z rozmarínu, minerálne látky.


Analytické složky

Hrubý proteín 11,3 %, oleje a tuky 5,8 %, hrubý popol 2,1 %, hrubá vláknina 0,4 %, vlhkosť 78 %.


























Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Kačacia

Typ krmiva

Typ krmiva Konzerva

Balenie

Hmotnosť balenia 0,8 kg

Zloženie

Konzistencia Mokré
Obilniny Bez obilnín
Kukurica Bez kukurice
Sója Bez sóje
Druh použitého oleja Živočíšny
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 11,3 %
Obsah tuku 5,5 %
Hrubá vláknina 2,1 %
Hrubý popol 0,4 %
Vlhkosť 78 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa S kĺbovou výživou
Kód:  KRMP118
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4027245009823

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06