Obnoviť stránku

Lucky Reptile Testudo Mix 80 g

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lucky Reptile Testudo Mix 80 g

Ak plánujete výber krmiva pre teráriové zvieratá, treba myslieť na ľahkú stráviteľnosť a optimálny obsah živín. K plnohodnotným krmivám sa počíta toto krmivo vo forme práškov či zmesí. Je nutné, aby zvieratá spotrebovali toto krmivo, čo najskôr. Krmivo Lucky Reptile je obľúbené pre plazy a suchozemské korytnačky. Hmotnosť krmiva pre teráriové zvieratá Lucky Reptile je 0,8 kg. Balenie je tvorené 1 kusom krmiva.

Zásadné vlastnosti krmiva pre teráriové zvieratá Lucky Reptile Testudo Mix 80 g

  • Krmivo pre teráriové zvieratá Lucky Reptile patrí medzi základné krmivo
  • Ide o zmesi a prášky
  • Krmivo Lucky Reptile sa používa pre plazy a suchozemské korytnačky
  • Súčasťou balenia je 1 kus krmiva do terária
  • Hmotnosť krmiva pre teráriové zvieratá Lucky Reptile dosahuje 0,8 kg

Zloženie

luční byliny 59%, květy 21%, zelenina 20%: pampeliška, kopřiva, máta, karotka, růže, heřmánek, měsíček, cuketa, tymián, levandule, šalvěj, chrpa. Garantovaná analýza: protein 15.8%, tuk 3.1%, vláknina 22.0%. Doporučený způsob krmení: směs je možné zkrmovat suchou, nebo navlhčenou. Doporučujeme směs na misce postříkat vodou, aby plně vynikla chuť a vůně jednotlivých ingrediencí. Je také možné směs smíchat s vodou v objemovém poměru 1:1, nechat 5 minut nabobtnat, promíchat a poté nabízet želvám. V případě zkrmování suché směsi ji pouze nasypeme do misky a dohlédneme na to, aby želvy měly v další misce dostatek čerstvé vody. Pravidelně přidáváme sépiovou kost, minerály a čerstvé rostliny. Ovoce bychom evropským suchozemským želvám neměli nikdy nabízet.

Parametre a špecifikácia

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 15,8 %
Obsah tuku 3,1 %
Hrubá vláknina 22 %

Základné vlastnosti

Druh krmiva Základné krmivo
Typ krmiva Zmesi a prášky
Určené pre Plazy, Suchozemské korytnačky

Charakteristika

Hmotnosť 0,8 kg
Počet kusov v balení 1 ks
Kód:  KRMT0143
Produktové číslo:  4040483675131

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19