Obnoviť stránku

Lishinu2 vodítko s pásom, zelené (6 – 12 kg)

Príslušenstvo k tovaru

Lishinu2 vodítko s pásom, zelené (6 – 12 kg)

Lishinu2 je samonavíjacie hands-free vodítko pre psov od 6 do 12 kg s výmenným krytom a pásom dlhým 3 metre. Prvé inteligentné hands-free vodítko na svete a najľahšie samonavíjacie vodítko vôbec, teraz prichádza v novom variante! Lishinu2 má všetky prednosti ako jeho predchodca, ale po novom na jeho tele nájdete tlačidlo STOP, ktorým môžete zablokovať lano. Lishinu2 si môžete vybrať tiež ako vodítko s pásom.  

Kľúčové vlastnosti vodítka pre psa Lishinu2

  • Určené pre psov od 6 do 12 kg
  • Má zelenú farbu
  • Prvé inteligentné hands-free vodítko na svete
  • Tlačidlo STOP, ktoré zablokuje lano
  • Vybavené automatickou brzdou

Výhody vodítka pre psov Lishinu2

S Lishinu môžete kontrolovať vášho psa, ale vaše ruky zostanú voľné. Lishinu je vybavené automatickou brzdou, ktorá funguje ako bezpečnostné pásy v aute. Aktivuje sa vždy, keď sa váš pes rozhodne uskočiť alebo odbehnúť. Akonáhle napätie na lane povolí, vodítko sa opäť začne odvíjať a navíjať. Brzdu môžete tiež aktivovať mávnutím ruky smerom od psa.
Vodítko pri zablokovaní vydá špecifický zvuk, podobne ako tréningové "clickery". Váš pes si situáciu spojí s povelom "Nesmieš!", takže ho počas vychádzky prirodzene trénujete.
Aby bolo Lishinu maximálne bezpečné, obsahuje aj krátke vodítko, tzv. pútko na ruku. To môžete použiť napríklad na priechode alebo v situácii, keď očakávate, že váš pes zareaguje na nejaký podnet. Lishinu vyzerá štýlovo na dámskom aj na pánskom zápästí. Môžete si vybrať z rôznych variantov a svoju výbavu doplniť o výmenné farebné kryty.


Parametre a špecifikácia

Zviera

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Malé, Stredné

Vzor

Vzor Bez vzoru

Určenie

Max. hmotnosť zvieraťa 12 kg

Typ a tvar

Typ vodítka Samonavíjacie
Tvar vodítka Popruh

Rozmery

Dĺžka vôdzky 300 cm

Vlastnosti

Farba Čierna, Zelená
Kód:  CHPrk0348
Produktové číslo:  3830061190764

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19