Obnoviť stránku

K-9 Feline perfection – pre mačky 1 kg

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

K-9 Feline perfection – pre mačky 1 kg

Veľmi kvalitné granule vhodné ako celoživotné kompletné a vyvážené krmivo pre mačky všetkých vekových kategórií. Sú skvelé nielen pre rastúce mačiatka a dospelé mačky, ale aj pre mačky aktívne, gravidné, či dojčiace. K-9 Feline Perfection sú chutné mačacie granule vyrobené v Kanade, iba z kanadských surovín. Krmivo so špeciálnou receptúrou je prispôsobené potrebám mačiek. Kontrolované pH, prídavok brusníc a znížený obsah horčíka znižujú riziko ochorenia niektorou z metabolických chorôb mačiek (napr. močovými kameňmi). Granule pre mačky K-9 Feline Perfection sú vyrobené z naturálnej mäsovej pasty z kurčiat, ktorá obsahuje kuracie mäso s drobkami, hydinové mäso, hydinový tuk, obilnú múčku a lepok, obilné klíčky, minerály a vitamíny. Chutné krmivo pre optimálnu kondíciu a nádhernú zdravú srsť vášho mačacieho maznáčika.

Kľúčové vlastnosti granúl pre mačky K-9 Feline Perfection, 1 kg

  • Kompletné krmivo pre mačky všetkých vekových kategórií
  • Kvalitné mačacie granule K-9 Feline Perfection vyrobené v Kanade
  • Kontrolované pH, znížený obsah horčíka a prídavok brusníc
  • K-9 Feline Perfection z naturálnej mäsovej pasty z kurčiat a ďalších ingrediencií
  • Vyvážený obsah vitamínov a doplnkov pre optimálnu kondíciu a nádhernú zdravú srsť
  • Príťažlivá chuť, vôňa i vysoká nutričná hodnota granúl

Analytické zložky:
Bielkoviny 31 %, tuk 12 %, popol 7,5 %, vláknina 1,6 %, vlhkosť do 10 %, vápnik 1,4 %, fosfor 1 %, sodík 0,3 %.

Doplnkové látky v 1 kg:
Meď 13 mg, zinok 100 mg, vitamín A 12 000 mj, vitamín D3 1 250 mj, vitamín E 100 IU, draslík 6 g, horčík 1 g, železo 280 mg, mangán 19 mg, selén 0,1 mg, vitamín B1 (tiamín) 6 mg, vitamín B2 (riboflavín) 10 mg, vitamín B6 (pyridoxín) 5 mg.

Zloženie:
Múčka z kuracieho mäsa, mletá žltá kukurica, kukuričná múčka, kurací tuk (stabilizovaný vitamínom E), mletá pšenica, rybia múčka, mleté ovsené chrumky, kuracie mäso a produkty, kurací vývar, kyselina ortofosforečná, chlorid sodný, hydrogénfosforečnan vápenatý, kvasnice, brusnice, konopná múčka, chlorid sodný, cholínchlorid, kyselina sorbová, taurín, vitamíny: A, B1, B2, B6, B12, E, niacínamid, pantothenan vápenatý, kyselina listová, biotín, seleničitan sodný, síran železnatý heptahydrát, oxid mangánatý, síran zinočnatý heptahydrát, síran meďnatý pentahydrát, jodičnan vápenatý bezvodý, seleničitan sodný.

Dávkovanie:
Mačiatka staršie ako šesť týždňov kŕmte suchým krmivom z misky neobmedzene, bez ďalších doplnkov. Rastúce mladé mačky kŕmte minimálne dvakrát denne. Dospelé mačky je možné kŕmiť aj raz denne. Dospelá mačka potrebuje podľa svojej veľkosti, aktivity, temperamentu, veku, teploty prostredia aj žiadanej kondície 150 – 200 g krmiva na deň. Ak má stály prístup k potrave (miska so suchým krmivom je stále plná), vytvorí si mačka už v najútlejšom veku svoj vlastný pravidelný režim kŕmenia, nie je potrebné jej krmivo dávkovať, neprejedá sa a dobre sa jej darí. Mačke nikdy nesmie chýbať čistá čerstvá voda.

Hmotnosť balenia:
1 kg


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Kuracia

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 1 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah bielkovín 12 %
Obsah tukov 12 %
Obilniny Obilné
Druh obilniny Pšenica, Ovos
Kukurica S kukuricou
Sója Bez sóje
Druh použitých tukov Kurací
Druh použitého oleja Hydinový
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 31 %
Obsah tuku 12 %
Hrubá vláknina 1,6 %
Hrubý popol 7,5 %
Vlhkosť 10 %
Vápnik 1,4 %
Fosfor 1 %
Sodík 0,3 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa S kĺbovou výživou
Kód:  KRMrk2925
Produktové číslo:  8594046840475

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04