Obnoviť stránku

Henry Wag sušiaci vak pre psov M

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
43,90 €

Henry Wag sušiaci vak pre psov M

Špinavého psa do auta? Pokojne! Henry Wag sušiaci vak urobí „špinavú“ prácu za vás. Vysuší vášho psa a zabráni, aby bolo auto od bahna. Sušiace vrece je ideálne po mokrých alebo zabahnených prechádzkach.

Prídete domov so zabahneným psom a než pripravíte vaňu, desíte sa, kde sa otrepe, o ktorú stenu alebo nábytok sa otrie a že vám pošliape ten pekný nový koberec?

Na riešenie týchto zložitých situácií sme si zamilovali sušiace vrece od Henry Wag. Psa dáte jednoducho do vaku a zapnete na chrbte zipsom a pri krku zaistíte suchým zipsom proti rozopnutiu. Pes má vo vaku dostatok priestoru sedieť alebo stáť. Nenechajte psa vo vaku sa pohybovať, majte ho pod dozorom. Sušiaci vak je určený na vysušenie psa pri jazde autom z prechádzky alebo na sušenie doma po kúpeli. Môžete ho tiež využiť pred kúpaním zabahneného psa na zabránenie znečistenia interiéru. Vysušená špina zostane vo vaku a váš pes bude za chvíľu suchý a čistý.

Kľúčové vlastnosti a vybavenie Uteráka pre psov Henry Wag

  • Ideálne na ochranu interiérov áut a domácností pred nečistotami
  • Skvelý na vysušenie a zbavenie sa nečistoty
  • Pes nemôže otrepaním zacákať alebo znečistiť okolie
  • Príjemný materiál
  • Unikátne veľmi savé mikrovlákno
  • Absorbuje viac vody a dobre suší
  • Nečistota, ktorá odpadne zo srsti, zostane vo vaku
  • Schne rýchlejšie ako ostatné uteráky
  • Možno prať v práčke
  • Možno sušiť v sušičke
  • M/75 × 53×45 cm / 40 – 50 cm / 52 cm
  • Výrobca: Henry Wag
  • Dovozca a distribútor pre SR: Rebel Dog

Technológia mikrovlákna

Sušiaci vak Henry Wag využíva pokročilú technológiu mikrovlákna, ktorú poznáte z iných v produktoch Henry Wag. Bez vašej práce počas cesty autom vysuší psa a odstráni nečistoty zo srsti. Po použití sa uterák ľahko perie a rýchlo schne. Vysoko savý materiál čistí a suší srsť domácich maznáčikov. Mikrovlákna zachytávajú aj nečistoty zo srsti. Navyše mikrovlákno absorbuje viac vody a schne rýchlejšie ako bežné uteráky.

Upozornenie

Sušiaci vak nie je psia umývačka ani sušička. Doba sušenia závisí od dĺžky a hustoty srsti, doby pobytu vo vaku a ďalších faktorov. Po použití podľa potreby psa dosušte. Vak vášho psa neumyje, skontrolujte, či je jeho srsť po použití čistá a podľa potreby sa o ňu ďalej postarajte. Nenechajte psa vo vaku sa pohybovať, majte ho pod dozorom.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Stredné

Použitie

Určenie Na srsť

Zviera

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Stredné

Typ oblečenia

Typ Uterák

Materiál

Materiál Textil

Rozmery

Dĺžka chrbta 52 cm
Obvod krku 52 cm

Farba

Farba Sivá

Určenie

Určenie Letné, Zimné, Jarné/jesenné

Vlastnosti

Vlastnosti Priedušný, Možno prať v práčke, Odolný
Zapínanie Suchý zips
Kód:  CHPbu0277
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060222641219

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11