Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HAGEN Kliešte Le Salon Essentials na pazúriky veľké

4,4 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,39 €

HAGEN Kliešte Le Salon Essentials na pazúriky veľké

Zaručujú ostré a presné strihanie pazúrikov. Ľahko sa používajú. Pravidelné strihanie pazúrikov časom pozitívne ovplyvní starnutie živého tkaniva, čím sa predchádza možnému krvácaniu, spôsobenému práve narušením tohto tkaniva.

Návod na použitie

Vždy najprv pazúriky prezrite, aby ste vedeli, kam až siaha krvná cieva. Toto živé tkanivo je pri svetlých pazúrikoch ľahko viditeľné, ružovo sfarbené a nachádza sa v širšej časti pazúrika. Pri tmavých pazúrikoch strihajte iba ich špičku. Dajte pozor, aby ste nestrihli do živého tkaniva. Pevne labku pridržte a rýchlo, ale opatrne, pazúrik uštipnite. Pravidelné strihanie pazúrikov spôsobí stiahnutie živého tkaniva, čím sa predchádza možnému krvácaniu spôsobenému narušením živého tkaniva. Vždy majte pripravený kauterizačný prípravok na zastavenie prípadného krvácania. Ak máte so strihaním pazúrikov ťažkosti, požiadajte vášho veterinára, aby vám predviedol, ako sa pazúriky správne a bezpečne strihajú.


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Bez obmedzení

Použitie

Určenie Na pazúry

Rozmery

Dĺžka 14 cm (140 mm)

Materiál

Materiál Kov
Kód:  CHPrk2723
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  022517912553

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14