Obnoviť stránku

Gourmet gold (12 × 8 × 85 g) – kúsky v šťave

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gourmet gold (12 × 8 × 85 g) – kúsky v šťave

GOURMET predstavuje fascinujúci svet gastronomických delikates pre dospelé mačky. GOURMET Gold ponúka širokú paletu variantov, z ktorej môžete vyberať naozaj každý deň. Všetky krmivá GOURMET sú bez pridaných umelých farbív, konzervačných látok a aróm.

Kľúčové vlastnosti konzervy pre mačky Gourmet Gold, kúsky v šťave

  • Mäsová konzerva pre mačky Gold značky Gourmet
  • Chutná mäsová konzerva zvádza vašu mačku jemnou zamatovou chuťou
  • Kúsky v šťave sú jemne uvarené do dokonalosti a doplnené lahodnou šťavou
  • Kúsky v šťave Gourmet Gold so zeleninou sú jemné kúsky s lahodnou šťavou a zeleninou
  • Double Pleasure je ideálna kombinácia dvoch rôznych príchutí a dvoch rôznych textúr
  • Casserole je vyvážená kombinácia jemných kúskov a lahodnej omáčky
  • Savoury Cake sú jemne pokrájané kúsky so zeleninou a štipkou omáčky spojené v lahodnú tortičku

Návod na kŕmenie:
Dospelú mačku s priemernou hmotnosťou (4 kg) kŕmte 4 konzervami denne, najmenej v 2 samostatných dávkach. Kŕmne dávky sú určené pre dospelých stredne aktívne mačky v prirodzenom prostredí. Individuálne potreby sa môžu líšiť a kŕmnu dávku je preto nutné prispôsobiť tak, aby sivaša mačka udržala optimálnu hmotnosť. Podávajte pri izbovej teplote. Čistá čerstvá pitná voda by mala byť vždy k dispozícii.

Zloženie:
Losos a kurča: mäso a živočíšne vedľajšie produkty (min. 4 % kurčaťa), ryby a rybie produkty (min. 4 % lososa), obilniny, minerálne látky, cukor.

Králik v mrkvovom rôsole: mäso a živočíšne vedľajšie produkty (min. 4 % králika), obilniny, zelenina (min. 4 % mrkvy), minerálne látky, cukor.

Kurča a pečeň: mäso a živočíšne vedľajšie produkty (z toho min. 4 % kurča a min. 4 % pečeň), obilniny, minerálne látky, cukor.

Teľacie a zelenina:
Mäso a živočíšne vedľajšie produkty (z toho 4 % teľacie), obilniny, zelenina (4 %), minerálne látky, cukor.

Moriak a kačica:
Mäso a živočíšne vedľajšie produkty (min. 4 % moriak, 4 % kačacie mäso), obilniny, minerálne látky, cukor.
Hovädzie:
Mäso a živočíšne vedľajšie produkty (min. 4 % hovädzie), obilniny, minerálne látky, cukor.

Jemné kúsky v omáčke so zeleninou:
Kačica s olivami: mäso a živočíšne vedľajšie produkty (4 % kačica), obilniny, ovocie (min. 4 % olív v omáčke), minerálne látky, cukor.

Pstruh a zelenina: mäso a živočíšne vedľajšie produkty, obilniny, ryby a vedľajšie produkty z rýb (4 % pstruh), zelenina (4 %), minerálne látky, cukor.

Králik a mrkva: mäso a živočíšne vedľajšie produkty (4 % králik), obilniny, zelenina (4 % mrkva), minerálne látky, cukor.

Teľacie so zeleninou: mäso a živočíšne vedľajšie produkty (4 % teľacie), obilniny, zelenina (4 %), minerálne látky cukor, rastlinné vedľajšie produkty.

Jemná kompozícia:
Hovädzie a slepačie: mäso a živočíšne vedľajšie produkty (4 % hovädzie, 4 % slepačie), rastlinné bielkovinové extrakty, obilniny, ryby a rybie deriváty, minerálne látky, cukor.

Králičie mäso a pečeň: mäso a živočíšne vedľajšie produkty (4 % králičie mäso, 4 % pečeň), rastlinné bielkovinové extrakty, obilniny, ryby a rybie deriváty, minerálne látky, cukor.

Morská ryba v omáčke so špenátom: mäso a živočíšne vedľajšie produkty, rastlinné bielkovinové extrakty, ryby a rybie deriváty (4 % morská ryba), obilniny, zelenina (4 % špenát v omáčke), minerálne látky, cukor.

Kačacie a morčacie mäso: mäso a živočíšne vedľajšie produkty (4 % kačacie, 4 % morčacie mäso), rastlinné bielkovinové extrakty, ryby a rybie deriváty, obilniny, minerálne látky, cukor.


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Dospelý/Adult

Typ krmiva

Typ krmiva Konzerva

Balenie

Hmotnosť balenia 8,16 kg

Zloženie

Konzistencia Mokré
Kód:  KRMrk0273S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09