Obnoviť stránku

Gourmet A la Carte multipack – kura, hovädzie, pstruh, tmavá treska 4 × 85 g

4,9 14 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4 €

Gourmet A la Carte multipack – kura, hovädzie, pstruh, tmavá treska 4 × 85 g

Potešte maškrtný jazýček vašej mačky lahodnými delikátnymi kúskami s rybou, kurčaťom, hovädzím mäsom, či tmavou treskou. Balenie Gourmet A la Carte multipack dopraje mačkám rozmanitosť vďaka vrecúškam so 4 rôznymi príchuťami. Starostlivo pripravená kŕmna dávka, obohatená o rôzne ingrediencie ako je zelenina, či cestovinové perličky, dodá vášmu mačaciemu miláčikovi všetky potrebné živiny, vitamíny a minerálne látky. V balení nájdete štyri kapsičky pre mačky so štyrmi rôznymi pokrmami, ktoré sú pestré a šťavnaté, s atraktívnou vôňou i chuťou. Krmivo Gourmet A la Carte je vhodné pre dospelé mačky všetkých plemien.

Kľúčové vlastnosti kapsičiek Gourmet A la Carte multipack, 4× 85 g

  • Kapsičky pre mačky so štyrmi vybranými pestrými pokrmami pre maškrtné mačacie jazýčky
  • S delikátnymi kúskami s rybou, kurčaťom, hovädzím mäsom, či tmavou treskou
  • Vyvážené zloženie dodá mačke všetky potrebné živiny, vitamíny a minerálne látky
  • Kompletné krmivo Gourmet A la Carte pre dospelé mačky všetkých plemien
  • Rozmanité ingrediencie ako je zelenina, či cestovinové perličky
  • Balenie 4 kapsičiek GOURMET so 4 rôznymi pokrmami

Odporúčané dávkovanie:
Dospelú mačku s priemernou hmotnosťou (4 kg) kŕmte tromi až štyrmi kapsičkami denne, najmenej v dvoch samostatných dávkach. Kŕmne dávky sú určené pre dospelé stredne aktívne mačky v prirodzenom prostredí. Individuálne potreby sa môžu líšiť a kŕmnu dávku je preto nutné prispôsobiť tak, aby si vaša mačka udržala optimálnu hmotnosť. Podávajte pri izbovej teplote. Čistá čerstvá voda by mala byť vždy k dispozícii.

Zloženie:
S kurčaťom, ochutené špenátom a cestovinovým perličkami:
Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (z toho kurča 4 %), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb, minerálne látky, pekárske výrobky (cestoviny 0,4 %), zelenina (0,3 % dehydrovaného špenátu, zodpovedá 2, 7 % špenátu), cukry.
So pstruhom, paradajkami a mrkvou a la Julienne:Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu, bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb (z toho pstruh 4 %), zelenina (0,5 % dehydrovanej mrkvy, zodpovedá 4,5 % mrkvy; 0,7 % dehydrovaných paradajok, zodpovedá 6 , 3 % paradajok), minerálne látky, cukry.
S hovädzím a la Primavera:
Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (z toho hovädzie 4 %), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb, zelenina (0,5 % dehydrovanej mrkvy, zodpovedá 4,5 % mrkvy; 0,7 % dehydrovaných paradajok, zodpovedá 6 , 3 % paradajok; 0,5 % dehydrovanej cukety, zodpovedá 4,5 % cukety), minerálne látky, cukry.
S treskou tmavou a la Florentine:Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu, bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb (z toho treska tmavá 4 %), minerálne látky, zelenina (0,3 % dehydrovaného špenátu, zodpovedá 4 % špenátu v šťave; 0,5 % dehydrovanej mrkvy, zodpovedá 4 % mrkvy v šťave), cukry.

Analytické zložky:
Vlhkosť 80,5 %, proteíny 12,0 %, obsah tuku 2,5 %, obsah anorganických látok 2,5 %, vláknina 0,1%.

Doplnkové látky:
(Mj/kg): vitamín A 630, vitamín D3 96;
Síran železnatý monohydrát 22 mg/kg, jodičnan vápenatý bezvodý 0,28 mg/kg, síran meďnatý pentahydrát 2,5 mg/kg, síran manganatý monohydrát 4,3 mg/kg, síran zinočnatý monohydrát 36 mg/kg.

Hmotnosť:
4× 85 g


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Typ krmiva

Typ krmiva Vrecúško

Príchuť

Príchuť (Protein) Hovädzia, Kuracia, Pstružia, Tresčia

Balenie

Hmotnosť balenia 0,34 kg

Zloženie

Konzistencia Mokré
Obsah tukov 2,5 %
Kukurica Bez kukurice
Sója Bez sóje
Špecifiká zloženia Bez konzervantov
Vitamíny Vitamín A, Vitamín D3

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 12 %
Obsah tuku 2,5 %
Hrubá vláknina 0,2 %
Hrubý popol 2,5 %
Vlhkosť 80,5 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa Bez kĺbovej výživy
Kód:  KRMsv0062
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7613037552102

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12