Obnoviť stránku

FURminator hrablo M/L Short Hair pre mačky 1 ks

4,7 33 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
28,90 €

FURminator hrablo M/L Short Hair pre mačky 1 ks

Kefa pre mačky Short Hair M/L má pohodlné ergonomické držadlo, ktoré skvele sadne do ruky. FURminator pre mačky redukuje pĺznutie o viac ako 90 %. Rýchlo a ľahko odstraňuje podsadu a uvoľnené chlpy, nereže ani nijak nepoškodzuje srsť alebo kožu. Hlava z nehrdzavejúcej ocele prenikne hlbšie a bezpečne odstráni podsadu a uvoľnené chlpy. Hrebeň na mačky znižuje množstvo alergénov v prostredí, kde zviera žije.

Kľúčové vlastnosti kefy pre mačky Short Hair M/L

  • Určené pre krátkosrsté mačky
  • Redukuje pĺznutie o 90 %
  • Ľahko odstraňuje uvoľnené chlpy
  • Znižuje množstvo alergénov

Návod na použitie:

Starostlivosť o srsť hrebeňom FURminator môžete vykonávať pravidelne po celý rok raz alebo dvakrát za týždeň po dobu desiatich až dvadsiatich minút. Treba dbať na to, aby srsť bola čistá, úplne suchá a nebola postrapatená. Opatrnosť je nutná na citlivých miestach na tele zvieraťa. Pred vyčesávaním starostlivo prezrite pokožku zvieraťa, či na nej nie sú chrasty, poranenia, odreniny a podobne. Ak ich nájdete, vyhľadajte pomoc veterinára. Hrebeňom FURminator je odporúčané vyčesávať dlhými pravidelnými ťahmi v smere rastu srsti a nevracať sa opakovane na rovnaké miesto. Samozrejme treba vyčesávať citlivo a bez väčšieho tlaku, ktorý by mohol spôsobiť poranenie. Pri červenkastej, podráždenej koži je nutné s vyčesávaním hneď prestať. Pri pravidelnom používaní hrebeňa FURminator budete mať viac času na vášho chlpatého priateľa, pretože sa nebudete musieť venovať upratovaniu vypadaných chlpov.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Veľkosť zvieraťa Bez obmedzení

Použitie

Určenie Na srsť

Materiál

Materiál Kov

Kefa

Typ kefy S kovovými hrotmi

Dĺžka srsti

Dĺžka srsti Krátka

Vlastnosti

Vlastnosti Vyčesávací, Pre zdravú srsť, Pre lesklú srsť

Zviera

Zviera Mačka
Kód:  CHPrk2250
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4048422141259

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04