Obnoviť stránku

Francodex fresh Dent pes, mačka 500 ml

4,0 1 hodnotení
21,90 €

Francodex fresh Dent pes, mačka 500 ml

Roztok pre psov Fresh Dent bol špeciálne vyvinutý na najlepšiu ochranu a ústnu hygienu vášho maznáčika. Extrakt z granátového jablka pomáha obmedziť tvorbu zubného kameňa a osviežuje dych. Roztok sa môže používať každý deň.

Návod na použitie

Pridajte roztok pre psov Fresh Dent do pitnej vody vášho domáceho maznáčika. Dávkovanie: 5 ml Fresh Dent/250 ml čerstvej vody.

Zloženie

Voda, glycerín. Prísady na kg: emulgátor (polyoxyetylén (20)-sorbitanmonolaurate), antioxidanty (extrakt z granátového jablka), konzervanty. Prísady: farbivá. Analytické vlastnosti: vlhkosť 98,4 % dusíkaté látky 0,1 %, vláknina 0,1 %, hrubý tuk 0,2 %, popol 0,1 %. Nie je určené pre ľudí. Skladujte mimo dosahu detí. Skladujte na suchom a chladnom mieste, pri teplote do 25 °C.


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes a mačka
Veľkosť zvieraťa Bez obmedzení

Použitie

Určenie Na zuby

Zviera

Zviera Pes a mačka
Kód:  CHPrk3705
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3283021701959

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11