Obnoviť stránku

Francodex Dimethicone bezoplachová pěna kočka 150ml

3,5 2 hodnotení
7,60 €

Francodex Dimethicone bezoplachová pěna kočka 150ml

DIMETHICONE okamžite mechanicky pôsobí na parazity tým, že je obalí a úplne znehybní. Znehybnenie parazity zo zvieraťa odpadnú alebo sú zo srsti odstránení počas kefovanie. Vďaka tomuto mechanickému účinku je prípravok bez chemických pesticídov a insekticídov a je vhodný najmä pre gravidné a dojčiace mačky.

Návod na použitie

Prípravok na priame použitie. Do dlane odmerajte menšie množstvo peny a rovnomerne ju aplikujte na telo zvieraťa proti rastu srsti a dobre vmasírujte. Nechajte niekoľko minút pôsobiť a potom srsť osušte, aby zviera neoblizovali zvyšky prípravku. Následným vyčesaním zbavíte srsť znehybnených parazitov. V prípade potreby je možné celý proces po 10 dňoch opakovať.

Upozornenie

Prípravok je len pre vonkajšie použitie, neprehĺtajte, zamedzte prehltnutie u zvierat. V prípade nutnej lekárskej pomoci majte po ruke štítok alebo obal výrobku. Chráňte pred deťmi. Po manipulácii si dôkladne umyte ruky. Liek je určený len pre zvieratá.

zloženie

3,8% m / m DIMETHICONE

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Veľkosť zvieraťa Malá mačka, Veľká mačka
Zviera Mačka

Typ produktu

Typ produktu Pena

Prevencia a liečba

Prevencia Blchy, Kliešte
Liečba Blchy, Kliešte

Vlastnosti

Repelentný účinok Bez repelentného účinku
Maximálna doba účinku 10 d
Vodoodolnosť Nie je vodoodolné
Kód:  VETrk0048
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3283021724637

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03