Obnoviť stránku

Francodex Dental Kit zubná pasta 70 g + kefka pes

15,47 €

Francodex Dental Kit zubná pasta 70 g + kefka pes

Zubná sada obsahuje zložky, ktoré napomáhajú osviežovať dych: petržlen, eukalyptus a škoricové oleje.

Návod na použitie

Najskôr psa pripravte na čistenie zubov. Jemne mu masírujte prstami vonkajšiu časť papule. Opakujte po dobu niekoľkých dní, aby si váš maznáčik zvykol. Čistenie zubov: naneste malé množstvo zubnej pasty na prst a nechajte ju olízať vaším miláčikom. Potom naneste malé množstvo na zubnú kefku a umožnite mu zlízať ju z kefky, aby si na ňu zvykol. Začnite čistiť zuby krátkymi ťahmi tam a späť. Netlačte. Čistite kefkou iba niekoľko zubov naraz a v priebehu celej procedúry svojho domáceho maznáčika chváľte. Maznáčik by mal mať vždy k dispozícii čerstvú vodu.

Zloženie

Filtrovaná voda, uhličitan vápenatý, glycerín, inulín, mono a diglyceridy mastných kyselín, sodium tripolyphosphate. Konzervačné látky, farbivá, prísady: Carboxymethylcellulose, anízový olej, olej zo semien petržlenu, eukalyptový olej, škoricový olej. Uschovajte na chladnom a suchom mieste, mimo priameho slnečného žiarenia. Určené len pre zvieratá.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes

Použitie

Určenie Na zuby

Typ produktu

Typ produktu Zubná pasta, Zubná kefka
Kód:  CHPrk3721
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3283021723609

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06