Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Felix Sensations Jellies s hovädzím a kuraťom v lahodnom želé 4× 85 g

5 4 hodnotení
2,50 €
Pri kúpe 1-2 ks 2,50 €/ks
Pri kúpe 3-5 ks 2,33 €/ks
Pri kúpe 6 a viac ks 2,20 €/ks

Felix Sensations Jellies s hovädzím a kuraťom v lahodnom želé 4× 85 g

FELIX® Sensations® Jellies je rad neodolateľných krmív pre mačky vyrobených z kvalitných surovín, ktoré výborne vyzerajú, voňajú a samozrejme lahodne chutia vašej mačke. Každé mačacie krmivo FELIX Sensations Jellies obsahuje krehké kúsky na potešenie vašej mačky servírované v rôzne ochutenom želé pre mimoriadnu chuť a lákavú vôňu.

Zároveň sú zdrojom omega-6 mastných kyselín a majú správnu kombináciu vitamínov, aby udržali vašu mačku plnú energie a pripravenú na šantenie! Sú plné dobrôt a uspokoja 100 % denných potrieb vašej mačky, keď sú podávané podľa kŕmneho návodu. To nie je všetko! FELIX Sensations Jellies sú dostupné v celom rade kombinácií chutí v šťavnatom želé! Takže ak máte to šťastie mať takú senzačnú mačku, ako je FELIX, uspokojte každý deň jej lásku po rozmanitosti s mačacím krmivom FELIX Sensations Jellies! FELIX je jednoducho neodolateľný!

100 % kompletné a vyvážené
Vitamíny D a E
Zdroj omega-6 mastných kyselín
Bez farbív, so stále rovnakou skvelou chuťou!

Zloženie žrania pre mačky

S hovädzím v želé s paradajkami: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu* (14 %, z toho hovädzie 4 %), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb, zelenina (0,9 % sušených paradajok, zodpovedá 11 % paradajok v želé), minerálne látky, cukry.

S kuraťom v želé s mrkvou: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu* (14 %, z toho kura 8 %), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb, zeleniny (0,7 % sušenej mrkvy, zodpovedá 8,5 % mrkvy v želé), minerálne látky, cukry.

*kúsky: 44 % mäsa a výrobkov živočíšneho pôvodu.

Analytické zložky

Vlhkosť: 82 %,
Proteín: 11,5 %,
Obsah tuku: 2,5 %,
Obsah anorganických látok: 2,5 %,
Hrubá vláknina: 0,05 %,
Omega-6 mastné kyseliny: 0,4 %

Dávkovanie krmiva pre mačky

Dospelú mačku s priemernou hmotnosťou (4 kg) kŕmte 4 kapsičkami denne, najmenej v dvoch samostatných dávkach. Uvedená kŕmna dávka je určená pre stredne aktívne dospelé mačky v prirodzenom prostredí. Individuálne potreby sa môžu líšiť a kŕmnu dávku je preto nutné prispôsobiť tak, aby si vaša mačka udržala optimálnu hmotnosť. Podávajte pri izbovej teplote. Čistá čerstvá pitná voda by mala byť vždy k dispozícii.


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Typ krmiva

Typ krmiva Vrecúško

Príchuť

Príchuť (Protein) Hovädzia, Kuracia

Balenie

Hmotnosť balenia 0,34 kg

Zloženie

Konzistencia Mokré
Obsah tukov 2,5 %
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 11,5 %
Obsah tuku 2,5 %
Hrubá vláknina 0,05 %
Hrubý popol 2,5 %
Vlhkosť 82 %
Omega-6 0,4 %
Kód:  KRMK0152
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7613039757604
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02