Obnoviť stránku

Felix Sensations Jellies jahňacie, makrela, treska, morka v lahodnom želé 12× 85 g

4,9 24 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,40 €

Felix Sensations Jellies jahňacie, makrela, treska, morka v lahodnom želé 12× 85 g

FELIX Sensations Jellies je rad neodolateľných krmív pre mačky vyrobených z kvalitných surovín, ktoré výborne vyzerajú, voňajú a samozrejme lahodne chutia vašej mačke. Každé mačacie krmivo FELIX Sensations Jellies obsahuje krehké kúsky na potešenie vašej mačky servírované v rôzne ochutenom želé pre mimoriadnu chuť a lákavú vôňu. Zároveň sú zdrojom omega-6 mastných kyselín a majú správnu kombináciu vitamínov, aby udržali vašu mačku plnú energie a pripravenú na šantenie! Sú plné dobrôt a uspokoja 100 % denných potrieb vašej mačky, keď sú podávané podľa kŕmneho návodu. To nie je všetko! FELIX Sensations Jellies sú dostupné v celom rade kombinácií chutí v šťavnatom želé! Takže ak máte to šťastie mať takú senzačnú mačku, ako je FELIX, uspokojte každý deň jej lásku po rozmanitosti s mačacím krmivom FELIX Sensations Jellies! FELIX je jednoducho neodolateľný!

100 % kompletné a vyvážené
Vitamíny D a E
Zdroj omega-6 mastných kyselín
Bez farbív, so stále rovnakou skvelou chuťou!

Zloženie žrania pre mačky

S jahňacím v želé s príchuťou diviny: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu* (14 %, z toho jahňacie 4 %, divočina 1 %), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb, minerálne látky, cukry.
*kúsky: 44 % mäsa a výrobkov živočíšneho pôvodu.

S morkou v želé so špenátom: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu* (14 %, z toho morka 4 %), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb, minerálne látky, zelenina (0,3 % sušeného špenátu, zodpovedá 4 % v želé), cukry.
*kúsky: 44 % mäsa a výrobkov živočíšneho pôvodu.

S makrelou v želé s paradajkami: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu* (12 %), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb (makrela 4 %), zelenina (0,9 % sušených paradajok, zodpovedá 11 % paradajok v želé), minerálne látky, cukry.
*kúsky: 40 % mäsa a výrobkov živočíšneho pôvodu.

So sleďom v želé s príchuťou kreviet: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu* (12 %), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb (sleď 4 %), mäkkýše a kôrovce (krevety 1 %), minerálne látky, cukry.
*kúsky: 40 % mäsa a výrobkov živočíšneho pôvodu.

Analytické zložky

Vlhkosť: 82 %,
Proteín: 11,5 %,
Obsah tuku: 2,5 %,
Obsah anorganických látok: 2,5 %,
Hrubá vláknina: 0,05 %,
Omega-6 mastné kyseliny: 0,4 %

Dávkovanie krmiva pre mačky

Dospelú mačku s priemernou hmotnosťou (4 kg) kŕmte 4 kapsičkami denne, najmenej v dvoch samostatných dávkach. Uvedená kŕmna dávka je určená pre stredne aktívne dospelé mačky v prirodzenom prostredí. Individuálne potreby sa môžu líšiť a kŕmnu dávku je preto nutné prispôsobiť tak, aby si vaša mačka udržala optimálnu hmotnosť. Podávajte pri izbovej teplote. Čistá čerstvá pitná voda by mala byť vždy k dispozícii.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Typ krmiva

Typ krmiva Vrecúško

Príchuť

Príchuť (Protein) Jahňacia, Morčacia, Rybia, Tresčia

Balenie

Hmotnosť balenia 1,02 kg

Zloženie

Konzistencia Mokré
Obsah tukov 2,5 %
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 11,5 %
Obsah tuku 2,5 %
Hrubá vláknina 0,05 %
Hrubý popol 2,5 %
Vlhkosť 82 %
Omega-6 0,4 %
Kód:  KRMK0163
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7613039757062
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04