Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FELIX FANTASTIC Tasty Shreds multipack lahodný výber v šťave 44 × 80 g

4,8 37 hodnotení
Cenová bomba
21,50 € Ušetríte 3,30 €

FELIX FANTASTIC Tasty Shreds multipack lahodný výber v šťave 44 × 80 g

Zháňate pre svojho štvornohého maznáčika kvalitné krmivo? Stavte na kapsičku pre mačky Felix. Kapsička sa hodí pre všetky plemená mačiek. Pri výbere krmiva by ste mali myslieť na denný výdaj vášho zvieratka. Kapsička pre mačky Felix bude vhodná pre mačky s bežnou aktivitou. Lahodná receptúra obohatená s vitamín E, vitamín A a vitamín D prispieva k správnej činnosti organizmu vášho zvieratka. Hmotnosť balenia zodpovedá 3,74 kg.

Kľúčové prednosti kapsičky pre mačky FELIX FANTASTIC Tasty Shreds multipack lahodný výber v šťave 44 × 80 g

  • Kvalitná strava prispôsobená pre dospelé mačky všetkých plemien
  • Kapsička pre mačky Felix sa hodí pre miláčikov s normálnou aktivitou
  • Kapsička obsahuje vitamín E, vitamín A a vitamín D
  • Balenie má hmotnosť 3,74 kg

Zloženie

S hovädzím v šťave: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu* (18 %, z toho hovädzie 4 %), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb, cukry, minerálne látky oleje a tuky, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu S kuraťom v šťave: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu* (18 %, z toho kura 4 %), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb, minerálne látky oleje a tuky, vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, cukry S kačicou v šťave: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu* (18 %, z toho kačica 4 %), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb, cukry, minerálne látky oleje a tuky, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu S morkou v šťave: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu* (18 %, z toho morka 4 %), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb, minerálne látky oleje a tuky, vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, cukry *kúsky: 54 % mäsa a výrobkov živočíšneho pôvodu

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Typ krmiva

Typ krmiva Vrecúško

Balenie

Hmotnosť balenia 3,74 kg

Zloženie

Konzistencia Mokré
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 13,5 %
Obsah tuku 2,6 %
Hrubá vláknina 0,05 %
Hrubý popol 2,6 %
Vlhkosť 78 %
Omega-6 0,5 %
Kód:  KRMK0587
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7613037364637
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03