Obnoviť stránku

Dreamies maškrty s lososom pre mačky 180 g

5,0 42 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZA20SK
Kód bude uplatnený automaticky.
3,35 €
4,19 €

Dreamies maškrty s lososom pre mačky 180 g

Mačky šalejú po neodolateľnej chuti mačacích maškŕt DREAMIES. Lahodné a chrumkavé zvonku, mäkké vnútri – mačky jednoducho nedokážu odolať skvelej chuti DREAMIES. Tak len do toho, zatraste vreckom a sledujte, ako sa k vám vaša mačka rozbehne.

Dvojaká textúra mačacích maškŕt, ktorým mačky nemôžu odolať; Lahodné a chrumkavé zvonku, mäkké vnútri – mačky jednoducho nedokážu odolať skvelej chuti DREAMIES. Mačacie maškrty s vitamínmi a minerálmi a bez umelých ochucovadiel; Iba 2 kcal v každej mačacej maškrte; DREAMIES možno dostať v 7 lahodných variantách: kura, hovädzie, kačica, losos, syr, morka a tuniak.

Odporúčané dávkovanie: Dospelej mačke dajte najviac 20 kusov denne. Mačiatkam dajte najviac 6 kusov denne. Znížte zodpovedajúcim spôsobom množstvo hlavného krmiva. Čerstvá pitná voda musí byť vždy k dispozícii.

Vrecká skladujte mimo dosahu detí a zvierat. Zakrytím dýchacích ciest môže dôjsť k uduseniu.

Uchovávajte v chlade a suchu. Po otvorení znova uzavrite a spotrebujte do 8 týždňov.

Zloženie žrania pre mačky

Cereálie, Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu, Oleje a tuky, Výrobky rastlinného pôvodu, Rastlinné bielkovinové extrakty, Ryby a vedľajšie produkty z rýb (vrátane 4 % lososa), Minerálne látky.

Špecifikácie zloženia

Cereálie, Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu, Oleje a tuky, Výrobky rastlinného pôvodu, Rastlinné bielkovinové extrakty, Ryby a vedľajšie produkty z rýb (vrátane 4 % lososa), Minerálne látky
Analytické zložky (v %): proteín: 31.0, obsah tuku: 21.0, obsah anorganických látok: 10.0, vláknina: 1.7, energia: 416 kcal/100 g,
Doplnkovélátky v 1 kg: Antioxidanty: a farbivá, Vitamín A: 6460 IU, Vitamín B1: 9.9 mg, Vitamín B2: 16.9 mg, Vitamín B6: 4.4 mg, Vitamín D3: 713 IU, Vitamín E: 115 mg, síran meďnatý pentahydrát: 26.7 mg, Síran manganatý monohydrát: 43.4 mg, Jodid draselný: 2.2 mg, Síran zinočnatý monohydrát: 193 mg NEW - WIP.

Analytické zložky

Analytické zložky (v %): proteín: 31.0, obsah tuku: 21.0, obsah anorganických látok: 10.0, vláknina: 1.7, energia: 416 kcal/100 g.

Dávkovanie maškrty pre mačku

Dospelej mačke dajte najviac 20 kusov denne. Mačiatkam dajte najviac 6 kusov denne. Znížte zodpovedajúcim spôsobom množstvo hlavného krmiva. Čerstvá pitná voda musí byť vždy k dispozícii.


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Typ krmiva

Typ krmiva Maškrty

Príchuť

Príchuť (Protein) Lososová

Balenie

Hmotnosť balenia 0,18 kg
Počet kusov v súprave 1 ks

Zloženie

Konzistencia Suché
Kód:  KRMpa0046
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008429119118

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18