Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Dr. Seidel Zdravé pochúťky pre mačky hypoalergénne 50 g

Cenová bomba
3,65 € Ušetríte 0,38 €

Dr. Seidel Zdravé pochúťky pre mačky hypoalergénne 50 g

Ak si prajete, aby sa váš štvornohý maznáčik mohol chváliť dobrou kondíciou, mali by ste mať na pamäti jej výživu. Tým najlepším riešením je pestrá strava obsahujúca vitamíny a minerály, ktorú možno tiež doplniť o kvalitný doplnok stravy pre mačky DRSEIDEL. K tomuto produktu sa viaže množstvo benefitov. Radí sa k dôležitým zdrojom prospešných baktérií, ktoré sa chvália pozitívnymi účinkami na správne fungovanie tráviaceho traktu, a taktiež upokojujú zažívanie a pomáhajú proti nadúvaniu, hnačke alebo zápche. Aby mal tento prípravok požadované účinky,, musíte myslieť na odporúčané dávkovanie aj vhodný vek zvieraťa, ktorému budete prípravok podávať. Doplnok stravy pre mačky DRSEIDEL môžete kúpiť vo forme chutných maškŕt a váš maznáčik si ich určite zamiluje. Očakávajte celkovú hmotnosť balenia 50 g.

Zásadné parametre doplnku stravy pre mačky Dr. Seidel Zdravé pochúťky pre mačky hypoalergénne 50 g

  • Ideálny doplnok pestrej stravy
  • V jeho zložení sú obsiahnuté tráviace baktérie
  • Doplnok stravy DRSEIDEL je určený pre všetky plemená
  • Produkt sa vyrába vo forme chutných maškŕt
  • Hmotnosť je 50 g

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Vek zvieraťa Dospelý/Adult, Senior

Balenie

Hmotnosť 50 g

Druh

Účel Na trávenie a zažívanie
Druh Maškrta
Kód:  KRMds0087
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5901742001049

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03