Obnoviť stránku

Dr. Peticon, obojok proti kliešťom a blchám pre malé psy, 43 cm

5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Dr. Peticon, obojok proti kliešťom a blchám pre malé psy, 43 cm

Antiparazitný obojok proti blchám a kliešťom pre malých psov. Produkt je možné použiť na preventívne účely. Je určený na prevenciu a elimináciu kliešťov a bĺch zo zdravých dospelých psov a šteniat vo veku najmenej 2 mesiacov.

Dr. Peticon používa nové riešenie silikónovej technológie, fyzickú bariéru proti prístupu škodcov. Zaisťuje dlhodobú bezpečnú, netoxickú účinnú ochranu. Kliešte a blchy si nemôžu vyvinúť rezistenciu, pretože nejde o insekticíd. Používa fyzické prostriedky na znehybnenie a zničenie škodcov. Pri kontakte fyzicky pokryje škodcov, znemožňuje pohyb nôh článkonožcov, vyhladuje ich a zabíja. Dokonalá alternatíva ku škodlivým neurotoxínovým látkam a iným chemickým roztokom.

Účinok až 90 dní proti blchám a 45 dní proti kliešťom. Obojok nie je určený na liečbu existujúcich infekcií a chorôb. Produkt je určený na prevenciu a elimináciu kliešťov a bĺch na domáce použitie.

Dĺžka: 43 cm. Hmotnosť: 15 g. Obsahuje: dimetikón < 2,00 %. Farba: čierna
Pred kúpaním obojok odstráňte z krku.

Neobsahuje: žiadny DEET – žiadny insekticíd – je netoxický. Účinná látka Dimetikon znehybňuje parazita (paralyzuje). Parazit sa do obete nezahryzne a uhynie na vyhladovanie. Zviera by malo byť pravidelne vyčesávané. Produkt má typickú vôňu ako väčšina antiparazitík. Preventívne využitie pred kliešťami a blchami.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Veľkosť zvieraťa Malý pes
Zviera Pes

Typ produktu

Typ produktu Obojok

Prevencia a liečba

Prevencia Blchy, Kliešte

Vlastnosti

Repelentný účinok Bez repelentného účinku
Maximálna doba účinku 12 týždňov
Vodoodolnosť Nie je vodoodolné
Veľkosť obojka 43 cm
Kód:  CHPan022
Produktové číslo:  5999557410897

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16