Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dokas – Špirály z hovädzej kože obalené kuracinou – 3 ks

5 1 hodnotení
6,31 €

Dokas – Špirály z hovädzej kože obalené kuracinou – 3 ks

Žuvacie kosti z hovädzej kože v tvare špirál sú pre ešte väčší pôžitok obalené mäsom z kuracích pŕs. Žuvanie pomáha udržiavať zdravé zuby a ďasná. Vysoká kvalita použitých surovín zaručuje výraznú chuť a vôňu. Sú veľmi obľúbené vďaka svojmu prírodnému zloženiu. Maškrty Dokas sú bez konzervantov, umelých farbív, dochucovadiel a glycerínu. Vrecko má praktické uzatváranie, maškrty tak zostanú dlhšie čerstvé a voňavé.

Použitie

Podávajte ako odmenu. Zaistite dostatok pitnej vody. Po otvorení starostlivo uzavrite zipsom a skladujte v suchu a chlade. Balenie obsahuje kyslíkový absorbér na uchovanie kvality výrobku.


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Hovädzia, Kuracia

Typ krmiva

Typ krmiva Maškrty

Balenie

Počet kusov v súprave 1 ks

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah bielkovín 90,1 %
Obsah tukov 3,1 %
Obilniny Bez obilnín
Kukurica Bez kukurice
Sója Bez sóje
Špecifiká zloženia Bez konzervantov
Kód:  KRMrk0524
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4251276201356

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01