Obnoviť stránku

Dentalife large 142 g

5 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
2,29 €

Dentalife large 142 g

Každý pes má špecifické nároky, ale zdravé zuby sú neoddeliteľnou súčasťou zdravia psa. To je tiež dôvod, prečo naši odborníci vyvinuli unikátnu dentálnu pochúťku pre psov Purina® DentaLife®. Inovatívna žuvacie pochúťka Purina® DentaLife® má mäkšiu poréznu textúru, ktorá je veľmi šetrná k ďasnám a mechanicky čistí zuby. Vrúbky navyše ďasná šetrne masírujú. Čistí aj zle dostupné zadné zuby a ak ich psovi dávate každý deň, obmedzujú tvorbu zubného kameňa, aby váš pes mal zdravšie zuby a ďasná.

Benefity

  • PRIRODZENÉ MECHANICKÉ ČISTENIE
    Najprirodzenejším spôsobom čistenia zubov psa je mechanické čistenie. Tvar, veľkosť aj štruktúra tyčinky je preto špeciálne navrhnutá tak, aby mechanicky vyčistila aj zle dostupné zadné zuby bez nutnosti chemických aktívnych látok.
  • BEZ UMELÝCH FARBÍV, S VITAMÍNOM D A VÁPNIKOM
    Purina® DentaLife® je bez pridaných umelých farbív, navyše obsahuje vitamín D a vápnik pre silné zuby.
  • MÄKŠIA TEXTÚRA ŠETRNÁ K ĎASNÁM
    Nová unikátna dentálna pochúťka Purina® DentaLife® má špeciálnu poréznu žuvaciu štruktúru, ktorá vám pomôže s každodennou starostlivosťou o zuby vášho psa a navyše je veľmi šetrná k jeho ďasnám.

Kŕmny návod

1 tyčinka denne. Čistá čerstvá pitná voda by mala byť vždy k dispozícii. Dohliadajte na svojho psa počas podávania pochúťky. Pre zdravie vášho psa dodržiavajte kŕmny návod a psovi doprajte denne dostatok pohybu.

Zloženie a doplnkové látky

Zloženie:
Obilniny (extrudovaná kukuričná múka 60 %, pšeničná múka 5 %), glycerol, minerálne látky, kvasnice, mäso a výrobky živočíšneho pôvodu ((1,2 %*)), oleje a tuky. *zodpovedá 4 % rehydratovaného mäsa a výrobkom živočíšneho pôvodu (kura 4 %).


Doplnkové látky:
Výživové doplnkové látky: m.j./kg: vit A: 8 500; vit D3: 570; vit E: 60; mg/kg: jodičnan vápenatý bezvodý: (I: 2,2); síran mangánatý monohydrát: (Mn: 12,5); síran zinočnatý monohydrát: (Zn: 280); seleničitan sodný: (Se: 0,31). Antioxidanty.

Analytické zložky: Vlhkosť: 14,5 %, Obsah anorganických látok: 4,5 %, Proteín: 7,0 %, Vláknina: 0,7 %, Obsah tuku: 2,5 %, Vápnik: 1,1 %

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Veľký a obrí pes
Aktivita zvieraťa Nízka aktivita, Normálna aktivita, Vysoká aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Kuracia

Typ krmiva

Typ krmiva Maškrty

Balenie

Hmotnosť balenia 0,14 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah čerstvého mäsa v sušine 1,2 %
Obsah tukov 2,5 %
Obilniny Obilné
Druh obilniny Ostatné obilniny
Kukurica S kukuricou
Sója Bez sóje
Špecifiká zloženia S antioxidantmi
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D3

Analytické zložky

Obsah tuku 2,5 %
Hrubá vláknina 0,7 %
Vlhkosť 14,5 %
Vápnik 1,1 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa Bez kĺbovej výživy

Účel

Účel Na čistenie zubov
Kód:  KRMrk0271
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7613036894470

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02