Obnoviť stránku

Canvit Fish oil 250 ml

4,8 11 hodnotení
Super cena
9,04 €

Canvit Fish oil 250 ml

Rybí olej na zdravú kožu, lesklú a hustú srsť. Za studena lisovaný rybí olej z morských úhorov je bohatým zdrojom omega-3 nenasýtených mastných kyselín s blahodarným vplyvom na zdravý stav kože, funkciu imunitného a nervového systému, učenie a pamäť. Rybí olej je vhodným doplnkom pri liečbe ochorení kože, chronickej nedostatočnosti obličiek a osteoartritis kĺbov. Kyselina eikosapentaenová (EPA) pozitívne ovplyvňuje zdravý stav kože a srsti. Pozitívny vplyv EPA na imunitný systém a výrazný protizápalový účinok potláča chronické zápaly, ako sú osteoartritis, chronická nedostatočnosť obličiek a iné chronické zápaly vedúce k vzniku nádorov. Kyselina dokosahexaenová (DHA) je dôležitá pre vývoj a funkciu nervového systému. Pravidelný príjem DHA podporuje učenie a pamäť najmä u mláďat a starnúcich jedincov. Balenie má objem 250 ml.

Indikácia výživového doplnku pre psov

Podpora zdravej kože, lesklej a hustej srsti a silných pazúrov. Doplnok liečby pri ochorení kože, kĺbov a obličiek. Podpora imunity a dobrej pamäti a učenia sa mladých a starnúcich psov.

Spôsob užitia

Ľanový olej sa podáva priamo do krmiva raz denne podľa odporúčaného dávkovania.

Zloženie

76 mg (7,6 %) kyseliny eikosapentaénovej (EPA omega-3 nenasýtená mastná kyselina)), 68 mg (6,8 %) kyseliny dokosahexaenovej (DHA omega-3 nenasýtená mastná kyselina)), 14 mg (1,4 %) kyseliny alfa-linolénovej (ALA omega-3 nenasýtená mastná kyselina), 13 mg (1,3 %) kyseliny linolovej (LA omega-6 nenasýtená mastná kyselina).

Dávkovanie výživy psa

5 ml na 10 kg váhy zvieraťa.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes, Mačka
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku

Balenie

Objem 250 ml

Druh

Účel Vitamíny a minerály pre celkové zdravie, Na srsť a kožu, Na trávenie a zažívanie
Druh Olej
Kód:  CHPrk0756
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594005572775

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17