Obnoviť stránku

Canvit Chondro Super pre psy ochutená

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Canvit Chondro Super pre psy ochutená

Pre psov nad 25 kg, určené na regeráciu kĺbov, zlepšenie pohyblivosti, zmiernenie bolestivosti pri pokročilom stupni či zvýšenom riziku pohybových ťažkostí. Odporúčame používať pre psov s diagnózou displazie bedrového kĺbu, artrózou, pre psov veľkých plemien od obdobia rýchleho rastu do dospelosti, psy s nadmernou záťažou pohybového aparátu, seniorov.

Indikácia

Canvit Chondro Super obsahuje unikátnu kombináciu látok s preukázanými účinkami na regeneráciu kĺbov a pohybového aparátu. Tieto látky posilňujú chrupavku, zvyšujú mechanickú odolnosť kĺbov, spevňujú väzy a šľachy a celkovo prispievajú k zlepšeniu pohyblivosti. Doplnkové krmivo pre psov obsahujúce glukosamín sulfát, chondroitín sulfát, MSM (metyl sulfonyl metán), kyselinu hyaluronovú a kyselinu askorbovú.

Zloženie

Glukosamín sulfát 16,7 %, chondroitín sulfát 6,8 %, MSM (metyl sulfonyl metán) 5 %, kyselina hyaluronová 0,5 %, kyselina askorbová 0,5 %, laktóza, celulóza, stearan vápenatý, modifikovaný škrob. Analytické zložky: Hrubý proteín 7,01 %, obsah tuku 2,07 %, Vlhkosť 9,04 %, Hrubá vláknina 5,50 %, Hrubý popol 6,95 %. Doplnkové látky v 1 kg: Nutričné: Vitamín E (? -Tokoferol acetát) (3a700) (3a700) 3 500 mg, vitamín C (E300) 7 000 mg, Biotín 100 mg, Niacínamid (3a315) 1 500 mg, Mangán (E5, chelát mangánu a aminokyselín n-hydrát) 260 mg, selén (3b8.11, organický selén Saccharomyces cerevisiae NCYC R397) 2 mg. Obsahuje antioxidanty.

Dávkovanie

1 tableta na 20 kg hmotnosti denne.


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Stredné, Veľké, Všetky plemená
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku

Balenie

Hmotnosť 230 g
Počet kapsúl 76 ks

Druh

Účel Vitamíny a minerály pre celkové zdravie, Pre zdravé kĺby a chrupavku, Na urýchlenie rekonvalescencie
Druh Kapsuly, Tableta
Kód:  CHPrk0762_nad
Produktové číslo:  CHPrk0762_nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06