Obnoviť stránku

Canvit Biocal Plus pre psy 500 g

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

Canvit Biocal Plus pre psy 500 g

Indikácie

Vhodné pri preukázanom deficite minerálnych látok (psi v procese rastu, výmena zubov, starnúce zvieratá) alebo pri tvorbe nového kostného tkaniva. Použitie konzultuje s veterinárnym lekárom. Canvit Biocal PLUS obsahuje vápnik, sodík, fosfor a kolagén. Tieto látky sú nevyhnutné pre zdravý vývoj kostí, šliach a kĺbov u zvierat v procese rastu, uľahčujú pohyb u starnúcich zvierat s pohybovými ťažkosťami. Vápnik je tiež nevyhnutný pre správnu funkciu svalov a pozitívne ovplyvňuje kvalitu zubov.

Zloženie

Sušená laktóza, uhličitan vápenatý, sušené pivovarské kvasnice, želatínový hydrolyzát 10 %, hydrogenfosforečnan vápenatý, celulóza, pšeničný škrob, citrát vápenatý 5 %, dihydrogénfosforečnan sodný. Analytické zložky: Hrubý proteín 14,9 %, obsah tuku 2 %, Hrubá vláknina 7,1 %, Hrubý popol 28,9 %, Vápnik 8,7 %, Fosfor 3 %, Sodík 1,4 %. Obsahuje antioxidanty.

Dávkovanie

Na 5 kg hmotnosti psa bežná dávka 1 – 2 tablety. Pri preukázanom nedostatku 4 – 6 tabliet.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku

Balenie

Hmotnosť 500 g
Počet kapsúl 500 ks

Druh

Účel Vitamíny a minerály pre celkové zdravie, Pre zdravé kĺby a chrupavku, Na zdravé zuby a ďasná
Druh Tableta
Kód:  CHPrk0750
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595602508013

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09