Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Canvit BARF Yucca Schidigera 160 g

4,3 4 hodnotení
Cenová bomba
14,46 € Ušetríte 4,04 €

Canvit BARF Yucca Schidigera 160 g

Ak chcete, aby mal váš pes potrebnú kondíciu, je nutné pamätať na jeho výživu. Na prvom mieste je strava plná vitamínov a minerálov, ktorú je možné podporiť o kvalitný výživový doplnok pre psov Canvit. Ponúkaný výrobok disponuje mnohými výhodami. Dodáva telu prospešné baktérie, ktoré ovplyvňujú správne fungovanie tráviaceho traktu, upokojujú trávenie, pomáhajú od nadúvania, hnačiek a zápchy. Podieľa sa na rýchlejšej rekonvalescencii po zranení a váš pes bude čoskoro zase fit. Aby účinky tohto prípravku boli správne, je nutné dodržať odporúčané dávkovanie a venovať pozornosť aj veku zvieraťa, ktorým je tento prípravok určený. Vďaka jeho pozitívnym vlastnostiam nie je tento produkt nijako obmedzený vekom zvieraťa. Doplnok stravy pre psov Canvit dostanete vo forme prášku, ktorý primiešate do misky s jedlom. Hmotnosť celého balenia dosahuje 160 g.

Zásadné parametre doplnku stravy pre psov Canvit BARF Yucca Schidigera 160 g

  • Výživový doplnok pre psov oceníte ako vhodný doplnok pestrej stravy
  • Obsahuje správne baktérie pre správne trávenie
  • Výživový doplnok pre psov Canvit využijete pre všetky plemená
  • Bez obmedzenia veku psa
  • Prípravok dostanete v podobe prášku
  • Pokiaľ ide o celkovú hmotnosť, tá je 160 g

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes, Mačka
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku

Balenie

Hmotnosť 160 g

Druh

Účel Na trávenie a zažívanie, Na urýchlenie rekonvalescencie
Druh Prášok
Kód:  CHPrk0818
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595602508495

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19