Obnoviť stránku

Canvit BARF Kelp 180 g

4,7 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,99 €

Canvit BARF Kelp 180 g

Výživový doplnok pre zdravú ústnu dutinu a zdravú kožu

Doplnok stravy pre psov Canvit BARF Kelp obsahuje organickú kelpu, ktorá má preukázateľný pozitívny vplyv na zdravie ústnej dutiny, zdravie kože i kvalitu srsti. Výživový doplnok tiež pôsobí proti tvorbe zubného povlaku a formovaniu zubného kazu. Pri už vzniknutom povlaku a kameni účinne narúša štruktúru na ľahšie mechanické odstránenie. Pravidelným podávaním Canvit BARF Kelp efektívne potlačíte nepríjemný zápach z papule. Kelpa pôsobí proti zápalom aj krvácaniu ďasien, čím môže pomôcť predchádzať predčasnému vypadávaniu zubov nesprávnou hygienou. Výživový doplnok Canvit BARF Kelp je 100 % prírodný produkt neobsahujúci umelé dochucovadlá, farbivá, chemické arómy ani geneticky modifikované suroviny.

Výživový doplnok stravy Canvit BARF Kelp 180 g a jeho kľúčové vlastnosti

  • Hnedá morská riasa Kelpa
  • Obsahuje vitamíny B, C, D, E, K, mikroprvky (jód, vápnik, fosfor, síra, horčík, draslík, zinok), aminokyseliny, omega 3 a omega 6 nenasýtené mastné kyseliny a vlákninu
  • Výživový doplnok stravy slúži na prevenciu tvorby zubného povlaku, kameňa a zápachu z papule
  • Canvit BARF Kelp podporuje zdravie kože a srsti
  • Výživový doplnok stravy vhodný na udržanie aktivity a pomoci pri zotavení a rekonvalescencii po fyzickej námahe alebo chorobe
  • 180 g balenia vydrží mačke alebo malému psovi až 6 mesiacov (čajová lyžička cca 4 gramy Kelpy)

Výživový doplnok stravy Canvit BARF Kelp má vysoký obsah vitamínov a ďalšie zdraviu prospešných látok

Morská riasa Kelpa, obsiahnutá v doplnku stravy Canvit BARF Kelp, obsahuje celý rad vitamínov, mikroprvkov, aminokyselín a omega 3 a 6 nenasýtených mastných kyselín. Táto riasa napomáha dosýteniu prirodzenej pigmentácie nosnej huby, viečok a očného okolia a zvýrazneniu farebnej srsti. Práve pre tieto svoje vlastnosti je doplnok stravy Canvit vhodný pre výstavné psy vo farbách tricolor, s pálením a tiež pre biele a svetlé psy pre dosýtenie čiernej nosnej huby.

Dávkovanie doplnku stravy pre psov Canvit BARF Kelp

Výživový doplnok stravy Canvit BARF Kelp sa podáva dlhodobo alebo v pravidelných kúrach s každodennou kŕmnou dávkou (prášok sa sype priamo do krmiva, prípadne ho možno podať aj priamo do papule). Výsledky je možné pozorovať podľa stavu zubov už za 2 – 3 týždne. Pri preventívnom užívaní podávajte doplnok stravy Canvit BARF Kelp počas 2 mesiacov 2× ročne. Ideálne potom na jar a na jeseň kvôli pozitívnym účinkom na srsť v období pĺznutia. Pri zápachu z papule a výskyte zubného kameňa podávajte trvalo.

Pre malých psov do 10 kg: 1/4 čajovej lyžičky denne
Pre stredných psov s hmotnosťou 10 – 25 kg: 1/2 čajovej lyžičky denne
Pre veľkých psov s hmotnosťou 25 – 45 kg: 3/4 čajovej lyžičky denne
Pre extra veľkých psov s hmotnosťou nad 45 kg: 1 čajová lyžička denne

Zloženie

100% hnedá morská riasa Kelpa (Ascophyllum Nodosum)
Analytické zložky: hrubá vláknina 7,14%, tuk 3,76%, hrubý proteín 6,93%, popol 20,23%, jód 460 mg/kg.


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes, Mačka
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku

Balenie

Hmotnosť 180 g
Objem 180 ml

Druh

Účel Vitamíny a minerály pre celkové zdravie, Na srsť a kožu, Na zdravé zuby a ďasná
Druh Prášok
Kód:  CHPrk0740
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595602508488

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09