Obnoviť stránku

Calibra Dog Verve GF Junior Small Chicken & Duck 6 kg

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Calibra Dog Verve GF Junior Small Chicken & Duck 6 kg

Calibra Dog Verve Junior Small Breed Breed (Chicken & Duck) je kompletné suché krmivo s čerstvým mäsom a bez obilnín. Receptúra je určená pre mladých psov vo veku 3 – 12 mesiacov malých plemien s hmotnosťou 1 – 10 kg.
Vysoký obsah čerstvého kuracieho mäsa 30 % a kvalitný kačací proteín sú zárukou prirodzene výživnej porcie, ktorá je v súlade s fyziologickými potrebami psa, potrebnej pre správny rast a vývoj mladého organizmu.
Čerstvé mäso je vysoko výživným zdrojom bielkovín, ktorý sa vyznačuje atraktívnou chuťou, a je vhodné aj pre citlivé zažívanie.
Grain free receptúra je skvele stráviteľná, obsahuje kvalitné zdroje proteínu, ktoré sú z 85 % živočíšneho pôvodu, a tiež adekvátne množstvo sacharidov a vlákniny, je teda energeticky starostlivo vyvážená.
Navyše obsahuje unikátnu kombináciu vybraných funkčných aditív. Tento jedinečný mix – Triple active formula zaistí ten správny efekt tejto receptúry.

TRIPLE ACTIVE FORMULA
Koreň čakanky – je zdrojom inulínu (rozpustnej vlákniny s prebiotickou funkciou), podporuje procesy trávenia.
Ananás – bohatý zdroj minerálov, vitamínov a antioxidantov, obsahuje enzým bromelain. Ten patrí do skupiny proteolytických enzýmov – podporuje trávenie a vykazuje protizápalové účinky.
Rakytník – jeden z najbohatších zdrojov bioaktívnych látok (vitamínov, antioxidantov, esenciálnych mastných kyselín). Podporuje imunitu, cirkuláciu krvi, trávenie a metabolizmus.

Receptúra je bez obilnín, lepku, kukurice, umelých farbív a pridaných konzervantov, GMO.

Zloženie granúl pre šteňatá

Čerstvé vykostené kuracie mäso (30 %), kačací proteín (26 %), zemiaky (11 %), hydinový tuk, hydrolyzovaný hydinový proteín (10 %), tekvica (4 %), hrášok (3 %), hydrolyzovaná kuracia pečeň (2 %), lososový olej (2 %), sušená jablčná dužina (2 %), kvasnice, prášok z čakankového koreňa (0,2 %), sušený ananás (0,1 %), prebiotiká (mannán-oligosacharidy 150 mg/kg, ß-glukány 120 mg/kg, frukto-oligosacharidy 100 mg/kg), glukosamín (310 mg/kg), chondroitín sulfát (210 mg/kg), Yucca schidigera (100 mg/kg), sušený rakytník rešetliakový (100 mg/kg).


Analytické zložky

Hrubý proteín 30 %, hrubý tuk 18 %, hrubá vláknina 2,5 %, hrubý popol 8 % vlhkosť 10 %, vápnik 1,5 %, fosfor 1,2 %, sodík 0,4 %, horčík 0,1 %, omega-3 mastné kyseliny 0,5 %, omega-6 mastné kyseliny 2,3 %, bielkoviny živočíšneho pôvodu z celkového obsahu bielkovín 85 %.


Dávkovanie krmiva pre šteňatá

Krmivo dávkujte v súlade s odporúčanou dennou dávkou. Dávkovanie môžete upraviť vzhľadom na vek, aktivitu a prostredie, v ktorom pes žije. Sledujte optimálny fyzický stav psa a vyhnite sa prekrmovaniu. Odporúča sa podávať krmivo suché alebo navlhčené vodou alebo vývarom. S krmivom vždy dajte zvieraťu misku čerstvej vody.



Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Šteňa/Junior
Veľkosť zvieraťa Malý pes
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita, Gravidné a dojčiace

Príchuť

Príchuť (Protein) Kačacia, Kuracia

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 6,11 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah bielkovín 85 %
Obsah čerstvého mäsa v sušine 30 %
Obilniny Bez obilnín
Kukurica Bez kukurice
Sója Bez sóje
Druh použitých tukov Hydinový
Druh použitého oleja Lososový
Špecifiká zloženia Bez GMO
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D, Vitamín C, Vitamín B2

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 30 %
Obsah tuku 18 %
Hrubá vláknina 2,5 %
Hrubý popol 8 %
Vlhkosť 10 %
Vápnik 1,5 %
Fosfor 1,2 %
Horčík 0,1 %
Sodík 0,4 %
Omega-3 0,5 %
Omega-6 2,3 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa Bez kĺbovej výživy
Kód:  KRMP021
Produktové číslo:  8594062087649
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13