Obnoviť stránku

C.E.T. Zubná pasta pre psov a mačky 70 g

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

C.E.T. Zubná pasta pre psov a mačky 70 g

Zubná pasta pre psov CET poskytuje každodennú ochranu zubom vášho psieho alebo mačacieho maznáčika. Zložky obsiahnuté v zubnej paste zabraňujú vzniku zubného plaku, tvorbe zubného kameňa a následnému uchyteniu baktérií na povrch zubov, ktoré spôsobia nepríjemne páchnuci dych z ústnej dutiny. Enzymatická zubná pasta má hydinovú príchuť, takže si na ňu zviera lepšie a rýchlejšie zvykne.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty CET pre psov a mačky

  • Poskytuje každodennú ochranu zubov
  • Zabraňuje vzniku zubného povlaku a kameňa
  • Odstraňuje zápach z úst
  • Má hydinovú príchuť

Použitie:
Zoznámte svoje zviera s pastou. Aplikujte malý diel pasty na prst a nechajte ju zviera olízať. Nasledovne aplikujte malý diel pasty na kefku a nechajte vášho psa opätovne ochutnať. Potom jemne vyčistite pár vrchných zubov. Pri ďalšom čistení pridajte o pár zubov viac. Takto postupujte pri každom čistení, kým nevyčistíte všetky zuby naraz. Uistite sa, že vaše zviera má po každom čistení k dispozícii misku s čerstvou pitnou vodou. Čistite zuby denne alebo podľa pokynov veterinára.

Zloženie:
Lactoperoxidase, glucose Oxidase, potassium thiocyanate), titanium dioxide, sodium monofluorophosphate, sodium benzoate, xanthan gúm, dextrose, poultry digest, glycerín, hydrated silica, di-calcium phosphate, sorbitol, purified water.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes a mačka
Veľkosť zvieraťa Bez obmedzení

Použitie

Určenie Na zuby

Typ produktu

Typ produktu Zubná pasta
Kód:  CHPsv0010
Produktové číslo:  7640118780789

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02