Obnoviť stránku

Beaphar XtraVital morča 1 kg

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Beaphar XtraVital morča 1 kg

Kompletné krmivo pre morčatá.

Je extrémne dobre stráviteľné a vyvážené prémiové krmivo. Morčatá majú špeciálne výživové požiadavky, pretože na rozdiel od ostatných kožušinových zvierat, si sami nevytvára vitamín C. XtraVital krmivo pre morčatá je teda o tento vitamín obohatené. Bohaté zloženie vysoko hodnotných surovín zaručujú optimálne prijatia. Pre prevenciu proti obezite má nízky obsah tuku. Prídavok lucerny stimuluje črevnú mikroflóru. Minerálne látky sú obalenéproteínovým obalom, aby sa zlepšil ich príjem. S prídavkom Echinacei, rastlinného extraktu, ktorý udržuje zdravý imunitný systém. XtraVital zabezpečuje živosť a čipernost vášho morčaťa. S týmto krmivom zaistíte kvalitnú srsť a zdravú pokožku vášho miláčika.

Zloženie

Vysoko hodnotná lucerna, fazuľové vločky, hrach, lucerna, vysoko hodnotná sója, rohovník obyčajný, rolovaný ovos, extrudovaná pšenica, extrudovaná lucerna.

Analytické zložky

Hrubé proteíny 17,2%, vlhkosť 11,2%, oleje a tuky 3,2%, hrubé popoloviny 6,3%, vláknina 10%, vápnik 0,8%, fosfor 0,5%, vitamín A 24000 m.j./kg, vitamín D3 1000 m.j./kg, vitamín E (alfatokoferol) 1000mg/kg, vitamín C 500mg/kg, meď 17mg/kg.

Dávkovanie krmiva

Morčatá by mala byť kŕmené 2 x denne, čo zodpovedá jeho výživovým zvyklostiam a sníva cca 40g krmiva denne.

Parametre a špecifikácia

Typ krmiva

Typ krmiva Kŕmna zmes

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 17 %
Obsah tuku 3,2 %
Hrubá vláknina 8,8 %
Hrubý popol 64,9 %
Vápnik 0,76 %
Fosfor 0,41 %
Horčík 0,15 %
Sodík 0,54 %

Balenie

Hmotnosť 1 kg

Určenie

Zviera Morča

Vek zvieraťa

Vek zvieraťa Dospelý

Zloženie

Vitamíny Vitamín E, Vitamín D3, Vitamín C
Kód:  KRMH0535
Produktové číslo:  8710729093215

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04