Obnoviť stránku

Beaphar Pasta zubná pečeňová 100 g

4,8 4 hodnotení

Beaphar Pasta zubná pečeňová 100 g

Zubná pasta s pečeňovou príchuťou pre psov a mačky. Zabezpečí kompletnú ochranu zubov vášho psa či mačky.

Pasta pre psov pôsobí proti zubnému povlaku a napomáha predísť vzniku zubného kameňa. Výsledkom sú zdravé zuby a svieži dych vášho psa.

Pôsobenie proti zubnému povlaku: rôzne druhy baktérií a proteínov obsiahnutých v krmive spôsobujú plak na zuboch psa. Beaphar zubná pasta pre psa obsahuje enzýmy (proteáza a glukóza oxidázy), ktoré bojujú so škodlivými baktériami a zabraňujú tak vzniku zubného kameňa.

Boj proti vzniku zubného kameňa: aj malý kúsok zubného plaku, ktorý nie je zo zubov odstránený, spôsobuje vznik zubného kameňa obsahujúceho kalcium. Beaphar zubná pasta pre psa obsahuje zložky, ktoré na seba kalcium naviažu a zabránia tak vzniku zubného kameňa.

Príchuť pečene: vedľa vysoko funkčných vlastností zubnej pasty pre psa Beaphar je táto pasta taktiež veľmi chutná. Váš pes si príchuť pečene rýchlo obľúbi a na čistenie zubov si lepšie zvykne.

Použitie: Zuby je potrebné dôkladne čistiť 2 – 3× týždenne, pri nepríjemnom ústnom zápachu, pri väčšej spotrebe sladkostí je zuby treba čistiť denne. Na správne čistenie zubov použite Beaphar zubnú kefku.
Najlepšie je, najskôr zoznámiť vášho psa s pastou. Kefku navlhčite, aplikujte malú časť zubnej pasty a nechajte vaše zviera, aby ju ochutnalo. Potom začnite s čistením zubov. Po čistení poskytnite psovi či mačke dostatok pitnej vody.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Maznáčik

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Bez obmedzení

Použitie

Určenie Na zuby

Typ produktu

Typ produktu Zubná pasta
Kód:  CHPhK0020
Produktové číslo:  8711231136919

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14