Obnoviť stránku

BEAPHAR Odstraňovač zápachu Odour Killer 400 g

4,8 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,29 €

BEAPHAR Odstraňovač zápachu Odour Killer 400 g

S týmto odstraňovačom pachu navždy zničíte zápach v mačacích toaletách. Prevratná novinka zachytí moč a zničí zápach, ktorý vzniká pri používaní podstielky. Jedna aplikácia zvýši dvojnásobne použiteľnosť podstielky. Odstraňovač pachu je úplne odbúrateľný, bezpečný a pH neutrálny. Unikátna technológia hrudkovania rýchlo vytvorí sviežu vôňu a zmieša kladné baktérie, ktoré neskôr pohltí moč a následné hrudky môžete odstrániť. Moč sa rýchlo nasiakne a vytvorí malé množstvo vône, ktorú výrobok obsahuje. To je hlavnou výhodou, pretože mačky neznášajú silnú vôňu a vyhýbajú sa jej. Preto nie je vhodné používať silné vône, pokiaľ mačky chcete naučiť používať mačaciu toaletu!

Použitie mačacej toalety

Vyčistite mačaciu toaletu a nasypte nový kočkolit. Nasypte približne 20 g odstraňovača pachu Odour Killer cez podstielku. Ak máte jednu mačku, jedna aplikácia postačí na jeden týždeň. Ak máte viac mačiek, môžete aplikáciu opakovať podľa potreby, alebo vždy, keď vyčistíte toaletu a nasypete nový kočkolit.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Veľkosť zvieraťa Bez obmedzení

Zviera

Zviera Mačka
Kód:  CHPrk2356
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8711231152339

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03