Obnoviť stránku

Bazyl Ag+ Absorbér zápachu a dezinfekčný prach

4,3 28 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,30 €

Bazyl Ag+ Absorbér zápachu a dezinfekčný prach

Dezinfekcia pre zvieratá Bazyl Ag+ slúži ako absorbér zápachu mačacej podstielky. Ide o prírodný bentonitový prach obohatený o nano častice striebra, ktoré zabraňujú rastu baktérií a húb. Dezinfekciu Bazyl Ag+ Absorbér zápachu jednoducho nasypete na dno podstielky a na jej povrch. Vďaka tomu nano striebro skvele a trvalo pracuje a zároveň neutralizuje a odstraňuje nepríjemné pachy. Vaše mačky sa vďaka tomu budú cítiť pohodlne a dostanú tú najlepšiu možnú starostlivosť. Vy zase oceníte to, že sa vám bude mačacia toaleta lepšie čistiť.


Hlavné prednosti dezinfekčného prípravku pre zvieratá Bazyl Ag+ Absorbér zápachu

  • Doplnkový dezinfekčný prípravok pre mačacie podstielky
  • Vyznačuje sa neutralizáciou a odstránením pachu
  • Frakcia 0,0 – 0,01 mm
  • Dezinfekčné a antiseptické účinky
  • Bentonitový prach obohatený o častice nano striebra
  • Vynikajúca absorpcia vlhkosti a pachu
  • Mačacia toaleta bude hygienicky čistá a bez choroboplodných zárodkov
  • Hmotnosť balenia: 450 g

Bentonitový prach obohatený o častice nano striebra

Dezinfekcia pre zvieratá Bazyl Ag+ slúži ako absorbér zápachu a dezinfekcie v jednom. Príjemným benefitom je fakt, že dezinfekcia pohlcuje vlhkosť, nepríjemný zápach a zanecháva príjemnú sviežosť. Nano častice striebra (Ag) zabezpečia, že mačacia toaleta bude hygienicky čistá a bez choroboplodných zárodkov. Dezinfekcia Bazyl Ag+ je navyše úplne bezpečná pre deti a vhodná aj pre domácnosti s alergikmi.

Unikátna receptúra dezinfekčného prípravku Bazyl Ag+ Absorbér zápachu obohatená o nano striebro

Záujem o nano striebro v posledných rokoch neustále rastie, pretože má pozitívne antibakteriálne účinky. Na báze nano striebra sa vyrábajú rôzne kozmetické výrobky, napríklad: tonikum, gél na holenie, dezodorant a mnohé ďalšie. Dezinfekcia Bazyl Ag+ je obohatená o prospešné nano striebro, ktoré pôsobí ako prírodné antibiotikum s antiseptickými a dezinfekčnými vlastnosťami. Bentonitový prach je určený na použitie v kombinácii s akýmkoľvek iným stelivom.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Veľkosť zvieraťa Bez obmedzení

Použitie

Určenie Hygienické potreby

Zviera

Zviera Mačka
Kód:  CHPak5021
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5902020577461

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01