Obnoviť stránku

Asan Cat Pure Family 45 l                             

4,5 57 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1-2 ks 27,90 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 26,66 €/ks

Asan Cat Pure Family 45 l                             

Asan Cat pure – ekologická podstielka pre krátkosrsté mačky, mačiatka a fretky. Vynikajúca v absorbovaní vlhkosti – až 450 % absorpcia. Lapur technológia – efektívne a rýchlo pohlcujúca pachy a vlhké exkrementy v podstielke.

Výhody podstielky pre mačky Asan

  • Bezprašnosť – je z 99 % bez prachu, neobsahuje patogény spôsobujúce alergie. Tým je vhodná pre alergikov a astmatikov
  • Praktickosť – 10 l balenie váži necelých 2,5 kg. Manipulácia s týmto stelivom pre mačky je teda veľmi jednoduchá aj pre deti.
  • Ekonomickosť – menej častá vďaka 450 % absorpcii vlhkosti a pachov. Jedno 10 l balenie vystačí pre jednu mačku takmer celý mesiac
  • Je vhodná pre alergikov a astmatikov
  • Bez parfumácie, bez pridaných umelých farbív, nedráždi. Je bezpečná pre zvieratá i všetkých členov domácnosti
  • Obmedzuje rast baktérií a plesní, možno ju skladovať s potravinami
  • Nezaťažuje životné prostredie – je vyrobená recykláciou druhotnej suroviny vznikajúcej pri výrobe dámskej a detskej hygieny. Pri jej výrobe nie sú vyrúbané stromy ani sa neťaží z prírody
  • 100 % rozložiteľná, možno ju zlikvidovať jednoducho spláchnutím do toalety alebo kompostovaním

Návod na použitie

Mačací záchod naplňte vrstvou podstielky vysokou cca 4 cm a rovnomerne ju rozprestrite na dno toalety. Tuhé exkrementy odstraňujte priebežne lopatkou. Tekuté exkrementy v mieste použitia sčasti zmenia svoju farbu (žlto-okrová), čo je signál, že podstielka splnila svoju funkciu a v tomto mieste ju možno lopatkou odstrániť a nahradiť novou. Odporúčame však vymeniť podstielku ako celok jednorazovo po ukončení jej platnosti. Doba spotreby podstielky je primeraná veľkosti toalety, počtu a veku chovaných zvierat.

Odporúčania

Pri prechode z pôvodnej podstielky pre mačky na podstielku Asan je vhodnejšie spočiatku dať na povrch podstielky Asan malú časť predtým používaného piesku pre mačky, a to z dôvodu postupného a plynulého návyku na novo používaný materiál.


Parametre a špecifikácia

Balenie

Hmotnosť balenia 9,5 kg
Objem 45 l

Vlastnosti

Vlastnosti podstielky Bezprašná
Kód:  CHPrk0703
Produktové číslo:  8594073070135

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09