Obnoviť stránku

Asan Cat Fresh Blue 10 l                            

4,2 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
5,90 €

Asan Cat Fresh Blue 10 l                            

Podstielka pre mačky Asan Cat Fresh Blue 10 l

ASAN je rad ekologických podstielok pre krátkosrsté mačky, zakrpatené králiky a drobné hlodavce. Podstielka pre mačky je bezprašná a jemná na dotyk. Navyše efektívne odstraňuje pachy a vlhkosť z klietky, boxu či mačacej toalety. Je vhodná pre alergikov a astmatikov a je úsporná, pretože vydrží aj niekoľko týždňov. Stelivá ASAN sú bezpečné pre zvieratá a šetria aj životné prostredie, sú zo 100 % recyklovaného materiálu. Stelivo pre mačky Asan Cat Fresh Blue 10 l dopraje vašim miláčikom pohodlie a vy budete mať menej starostí.

Stelivo pre mačky Asan Cat Fresh Blue 10 l bezprašné, 2kg /10l

Efektívne neutralizuje pachy a pohlcuje vlhkosť

Asan Cat fresh blue je ekologická podstielka, ktorá vzniká z recyklovaného materiálu. Vhodná je najmä pre krátkosrsté mačky, mačiatka a fretky. Účinne absorbuje vlhkosť – povrch podstielky zostáva suchý a príjemný pre dotyk labiek. Nedochádza tak ani k znečisteniu okolitej podlahy. Efektívne neutralizuje pachy vďaka Fresh Power formule. Fresh blue je ekologicky odbúrateľný aktivátor, ktorý dezinfikuje obsah toalety. Stelivá pre mačky Asan sú bezpečné pre chované zvieratá aj členov domácnosti (potvrdené ÚSKVBL). Piesok pre mačky je bezprašný, poteší teda aj alergikov a astmatikov.

Stelivo pre mačky Asan Cat Fresh Blue 10 l bezprašné, 2kg /10l

Kľúčové vlastnosti podstielky pre mačky Asan Cat Fresh Blue 10 l

  • Ekologická podstielka pre krátkosrsté mačky a fretky
  • Fresh Power formula na okamžitú neutralizáciu pachov
  • Účinné pohlcovanie vlhkosti
  • Z 99 % bez prachu a vzdušných alergénov
  • Vhodné aj pre alergikov a astmatikov
  • Povrch podstielky zostáva suchý a príjemný pre dotyk labiek
  • Balenie vám vydrží aj na 30 dní

Návod na použitie

Mačaciu toaletu naplňte vrstvou podstielky vysokou aspoň 4 cm a rovnomerne ju rozprestrite na dno toalety. Hneď ako je podstatná časť podstielky znečistená, vymeňte obsah toalety za čistý. Doba spotreby podstielky je úmerná veľkosti toalety, počtu a veku chovaných zvierat. Pre stredne veľkú dospelú mačku vydrží podľa okolností kočkolit v toalete minimálne 1 týždeň, celé balenie potom vystačí približne na 30 dní.

Odporúčanie

Pri prechode z pôvodnej podstielky na podstielku Asan je vhodnejšie spočiatku dať na povrch Asanu malú časť predtým používanej podstielky, a to z dôvodu postupného a plynulého návyku na novo používaný materiál.

Parametre a špecifikácia

Balenie

Hmotnosť balenia 2 kg
Objem 10 l

Vlastnosti

Vlastnosti podstielky Bezprašná
Kód:  CHPrk0702
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594073070029

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08