Obnoviť stránku

Argi Lososový olej 500 ml

5 7 hodnotení
9,70 €

Argi Lososový olej 500 ml

Lososový olej pozitívne ovplyvňuje zdravie, vzhľad a vitalitu vášho psa, či mačky. Zlepšuje kvalitu srsti, najmä jej lámavosť a vypadávanie, bojuje proti zápalom kože, potláča svrbenie aj alergie. Dokáže dokonca znížiť hladinu cholesterolu v krvi a vďaka jeho užívaniu sa dobre vstrebávajú potrebné vitamíny rozpustné v tukoch, akými sú A, D, E a K. Je prirodzeným zdrojom energie. Prírodný lososový olej pre psov a mačky ARGI poteší vašich domácich miláčikov prirodzenou chuťou i vôňou a to bez akýchkoľvek dochucovadiel a ďalších olejov. Vďaka intenzívnej rybej vôni a atraktívnej chuti môže slúžiť lososový olej ARGI ako dochucovadlo zvieracej stravy. Stačí pridať odmeranú dávku ku granulám, mäsu, zelenine, či cestovinám a ani váš maškrtný pes, či mačka príťažlivo voňajúcej miske neodolajú. 

Kľúčové vlastnosti lososového oleja ARGI pre psov a mačky

  • Zdroj nenahraditeľných EPA a DEHA kyselín a omega-3 a 6 mastných kyselín
  • Zlepší kvalitu srsti, kože, podporí zdravý vývoj mozgu a zraku
  • Prírodný lososový olej ARGI pre psov a mačky je prirodzeným zdrojom energie
  • Pre domácich miláčikov príťažlivá a intenzívna rybia vôňa a atraktívna chuť
  • Môže slúžiť ako dochucovadlo kŕmnej dávky maškrtných psov, či mačiek
  • Lososový olej ARGI je iba filtrovaný, priemyselne neupravený
  • Dôležitý pre vstrebávanie vitamínov rozpustných v tukoch

Energetická informácia:
V 100 g lososového oleja je 3,4 MJ = 812,6 kcal! (v 100 g hovädzieho mäsa je 0,49 MJ = 117,1 kcal).

Lososový olej ARGI Natural pre zdravý vývoj vášho psa, či mačky

Je zdrojom nenahraditeľných EPA a DEHA kyselín a omega-3 a 6 mastných kyselín, ktoré sú potrebné pre zdravý mozog, zrak, srsť aj kožu psov a mačiek. Priemyselne neupravený (nerafinovaný) lososový olej ARGI je iba filtrovaný, vďaka čomu si zachováva krásnu jantárovú farbu aj správnu konzistenciu. V chlade pod asi5 – 8 °C sa olej zakalí, ale pri prechode do tepla bude opäť číry. Lososový olej ARGI Natural uchovávajte v tme, najlepšie pri teplote do 12 °C. 



Zloženie

Tuk celkom 96,50%. Mastné kyseliny n-3 17,00%. EPA + DHA 4,4%. Voda 2,5%. (DHA - kyselina dokosahexaenová. EPA - kyselina eikosapentaénová). Dávkovanie: Najčastejšie sa používa dávkovanie cca 5 – 10 %/kg, to znamená 50 – 100 ml/kg krmiva, podľa obsahu tuku v krmive. Celkový obsah tuku, po pridaní oleja, by nemal prekročiť 22 % (takže pokiaľ má krmivo len 12 % tuku, pridajte doň max. 10% oleja = 100 ml / 1 kg, alebo 50 ml / 500 g). Primerané množstvo sa vmieša do jednorazovej kŕmnej dávky. Množstvo pridaného lososového oleja do kŕmnej dávky závisí aj od výživnej hodnoty používaného krmiva, veľkosti psa, jeho fyzickej aktivite, ročnom období, zdravotnom stave, či vašich osobných skúsenostiach s jeho danou individualitou. U mini plemien môže byť dávkovanie aj menšie, než sa tu uvádza. Celkový obsah tuku v krmive by mal byť najlepšie do 20 - 22 %. Pokiaľ je v krmive 15% tuku, pridajte teda len cca 5 - 7% oleja. V prípade, že nemáte skúsenosti s používaním rybích tukov, poraďte sa s veterinárom, skúsenými chovateľmi, alebo začnite s menšou dávkou napr. 30 ml / kg krmiva.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes, Mačka
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku

Balenie

Objem 500 ml

Druh

Účel Na srsť a kožu, Na posilnenie imunity, Na zlepšenie kondície a vitality
Druh Olej
Kód:  KRMds0101
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594182008791

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08