Obnoviť stránku

Aptus® Eye Drops 10 ml

25,72 €

Aptus® Eye Drops 10 ml

Okamžitá a dlhodobá hydratácia a komfort pre oči. Bez konzervačných látok. Umelé slzy pre psov a mačky s 0,18 % hyaluronátom sodným a glycerínom. Veľkosť balenia 10 ml. Očné kvapky pre psov, mačky a kone.

Návod na použitie

Používajte očné kvapky Aptus Eye drops pre okamžitú a dlhotrvajúcu hydratáciu a pohodlie. Spôsob podania: Pokiaľ je to nutné, kvapnite 1 kvapku do oka (očí) zvieraťa. Opakujte podľa potreby.

1. Pred použitím si umyte ruky.
2. Otočte fľašu a jemne ju stlačte, kým sa na jej špičke nevytvorí kvapka. To môže trvať niekoľko sekúnd, pretože roztok musí prejsť filtračným systémom jednosmerného ventilu.
3. Keď je kvapka zavesená na špičke fľaše, opatrne ju presuňte nad oko zvieraťa a jemne ju stlačte tak, aby kvapka zapadla do oka. Nedotýkajte sa špičky žiadneho povrchu.
4. Po aplikácii straste zvyšky kvapiek zo špičky fľaše a bezpečne nasaďte viečko.

Skladovanie

  • Uchovávajte pri izbovej teplote (15 – 25 °C)
  • Spotrebujte do 3 mesiacov od otvorenia
  • Uchovávajte mimo dohľadu a dosahu detí a zvierat

Zloženie

Voda, chlorid sodný, glycerín, hyaluronát sodný, fosforečnan sodný

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes a mačka
Veľkosť zvieraťa Bez obmedzení

Použitie

Určenie Na oči
Kód:  CHPhk0636
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6432100055804

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17