Obnoviť stránku

Aptus Biorion 60 tbl.

5 1 hodnotení
16,22 €

Aptus Biorion 60 tbl.

Metionín je jednou z aminokyselín vytvárajúcich stavebné zložky proteínov. Navyše sa v nepatrných množstvách podieľa na chemických metabolických procesoch, ktoré sú dôležité pre zdravie zvieraťa. Je jednou z esenciálnych aminokyselín, ktoré zvieracie organizmy nevedia samostatne vyrobiť, a preto je nutné ju dodávať v kŕmení. Metionín je považovaný zaprimárnu nedostatkovú aminokyselinu obsiahnutú v doma pripravovanom kŕmení podávanom domácim zvieratám. Preto musí byť dostatok metionínu zabezpečený pridávaním doplnkového krmiva. Biotín sa ako koenzým v malých množstvách podieľa na rozmanitých metabolických procesoch pri premene proteínov, cukrov a nenasýtených mastných kyselín v organizme. Je potrebný najmä naudržanie správnej funkcie kože, srsti a pazúrov. Bolo zistené, že metionín podporuje účinky biotínu (synergické pôsobenie).

Návod na použitie výživového doplnku pre psov a mačky Aptus Biorion 60 tabliet

Biorion je podávaný psom a mačkám s cieľom zaistiť a zlepšiť rast a správnu funkciu kože, srsti a pazúrov. Príznaky nedostatku biotínu zahŕňajú napr. suchú srsť, jej nezdravý vzhľad, nedostatok pigmentu, stratu srsti, suchú a šupinatiacu kožu a lámavé a odlupujúce sa pazúry. Potreba biotínu rastie počas obdobia rastu, gravidity a laktácie. Nedostatokmetionínu môže tiež spôsobiť poruchy funkcie a vzhľadu kože a srsti.

Dávkovanie výživy psa a mačky

Psy
1 tableta na 10 kg 1× denne po dobu 3 – 5 týždňov, potom ¼ tablety na 10 kg 1× denne
Mačky
½–1 tableta/deň
Jedna tableta váži 0,23 g.

Balenie výživového doplnku pre psov a mačky

Čas použiteľnosti 2 roky. Uchovávajte pri teplote do 25°C na suchom mieste mimo dosahu a dohľadu detí. Balenie obsahuje 60 tabliet (14 g). Obsah živín je uvádzaný s presnosťou +/– 15 %.
Obsah živín

  • Sušina 96 %
  • Bielkoviny 10 %
  • Vláknina 70 %
  • Popol 3,1 %
  • DL metionín 175 mg/g
  • Biotín 22 mg/g

Upozornenie

Ak sa zviera škriabe, má na koži viditeľné lézie (púčiky, škvrny, krusty a pod) alebo stráca srsť, kontaktujte svojho veterinára. U niektorých ochorení, napr. chorôb obličiek a čriev, sa môžu požiadavky na prísun biotínu zvýšiť.

Zloženie

Vitamínový premix 78,6%, DL metionín 17,1%, vehikulum 4,3%.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes, Mačka
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku

Balenie

Počet kapsúl 60 ks

Druh

Účel Na srsť a kožu
Druh Kapsuly
Kód:  CHPrk5774
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6432100011626

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08