Obnoviť stránku

Applaws granuly Cat Adult kura s lososom 400 g

4,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,39 €

Applaws granuly Cat Adult kura s lososom 400 g

Applaws Adult Cat Chicken & Salmon je kompletné krmivo pre mačky s minimálne 80 % obsahom kurčaťa a lososa, úplne bez obilnín, konzervantov, dochucovadiel a farbív, je prirodzene hypoalergénne, s nízkym obsahom sacharidov a vysokým podielom mäsa. Obsahuje prvotriedne mäso, zeleninu a bylinkové extrakty.

Vlastnosti

  • Minimálne 80 % mäsa, žiadne vedľajšie živočíšne produkty
  • Obsahuje iba mäso, zeleninu a prírodné extrakty
  • Žiadne obilniny, sója alebo iné rastlinné bielkoviny
  • Anti hairball formula
  • Prirodzene hypoalergénne
  • Vyvinuté s veterinármi

Granuly Applaws Cat Adult

Applaws Adult Cat Chicken & Salmon je kompletné krmivo pre dospelé a staršie mačky. Neobsahuje obilniny, je prirodzene hypoalergénne. Prírodne konzervované s vitamínom E a rozmarínovým olejom. Mačacie granule Applaws obsahujú prírodné výťažky z brusníc, známe svojím prínosom pre zdravie močových ciest a prebiotiká pomáhajúce udržiavať zdravý tráviaci systém. Prírodné omega 3 a omega 6 mastné kyseliny vyživujú srsť, a tým pomáhajú vytvárať hodvábny lesk a zároveň zachovať zdravú kožu. Antioxidačná formula obsahuje zmes prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov selénu a prírodných tokoferolov. Výhody prírodných antioxidantov sú stále viac uznávané, ako dôležité pre zdravie a vitalitu mačky.

Applaws je unikátna kompletná potrava pre mačky, ktorá v granulovanej podobe simuluje prirodzenú potravu mačiek vo voľnej prírode. Mačky sú mäsožravce a ich tráviaci systém je prispôsobený strave, ktorá obsahuje vysoké množstvo živočíšnych bielkovín. Krmivo pre mačky Applaws plne spĺňa tieto potreby a zároveň je bez vysokej úrovne sacharidov a obilnín, obsiahnutých vo väčšine iných suchých krmív pre mačky. Mačacie krmivo Applaws je hypo-alergénne, a to vylúčením bežných alergénov, obsiahnutých v sójových bôboch, pšenici, kukurici a ostatných obilninách. Je obohatené o prírodné DHA, EPA a výťažky z lososového oleja. DHA je jedným zo základných stavebných kameňov mozgu, tvorí asi 8 % hmotnosti mozgu, a preto je dôležité, aby ho mačiatka a gravidné mačky mali dostatok. EPA funguje podobne ako DHA, ako základná živina a je považovaná za jednu z životne dôležitých živín pre správnu funkciu mozgu a nervového systému.

Vďaka vysokej výživovej hodnote a vysokej koncentrácii prírodných surovín je nutné granulami pre mačky Applaws kŕmiť menej v porovnaní s bežnými granulami. Prechod na mačacie granule Applaws odporúčame pozvoľna v priebehu štyroch dní. Odporúčaná denná dávka, ktorú nájdete nižšie, je len orientačná, požiadavky na výživu sa líšia v závislosti od veku, veľkosti a aktivity mačky a závisia aj od prípadného dokrmovania konzervami.

Zloženie

Zloženie:
Kuracie mäso 50 % (sušené), losos 13 % (sušený), čerstvé kuracie mäso 13 % (mleté – zdroj Omega 6), zemiaky, čerstvý losos 6 %, repná dužina, pivovarské kvasnice, lososový olej 1 % (zdroj omega-3 , EPA a DHA), kurací vývar 1 %, rybí vývar 0,5 %, vitamíny a minerály, celé vajcia (sušené), rastlinná vláknina 0,03 %, chlorid sodný, uhličitan vápenatý, morské riasy/kelp, brusnice, DL- methionine (kyselina maslová – chráni pečeň a prirodzene zvyšuje kyslosť moču), chlorid draselný, extrakt z juky, extrakt z citrusu, extrakt z rozmarínu. Bez pridaných umelých farbív, dochucovadiel, aróm a konzervantov. Bez obilnín. Obsahuje prírodný taurín z mäsa.

Nutričné doplnkové látky:

  • Vitamíny: Vitamín A (retinol acetát) 27,850 IU/kg, vitamín D3 (cholekalciferol) 1,200 IU/kg, vitamín E (alfa-tokoferol acetát) 615 IU/kg
  • Stopové prvky: Selén zo seleničitanu sodného 0,13 mg/kg, jód z jodičnanu vápenatého bezvodého 1,5 mg/kg, železo z monohydrátu železnatého 80 mg, meď zo síranu meďnatého pentahydrátu 48 mg/kg, magnézium zo síranu horečnatého monohydrát 38 mg/kg, zinok zo síranu zinočnatého monohydrát 135 mg/kg,
  • Probiotiká: E1705 Enterococcus faecium cernelle 1.000.000.000 cfu/kg na vytvorenie, udržanie rovnováhy a obnovu zdravej črevnej mikroflóry mačiek.
  • Technologické doplnkové látky: Prírodné antioxidanty – zmesi tokoferolov z prírodných zdrojov a rozmarínový extrakt.
  • Výživové hodnoty: Hrubý proteín 37 %, oleje a tuky 20 %, vláknina 2,2 %, popoloviny 10,8 %, Omega 6 – 3,5 %, Omega 3 – 1,4 %, vápnik 2,8 %, fosfor 1,6 %, Taurín 2 000 mg/kg.

Dávkovanie

Telesná hmotnosť mačky v kg/Odporúčaná denná dávka:

  • 1,25 – 3 kg/20 – 40 g
  • 3 – 5 kg/40 – 60 g
  • 5 – 8 kg/60 – 100g

Zaistite zvieraťu vždy dostatok čerstvej pitnej vody.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Nízka aktivita, Normálna aktivita, Vysoká aktivita

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Príchuť

Príchuť (Protein) Kuracia, Lososová

Balenie

Hmotnosť balenia 0,4 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah tukov 20 %
Obilniny Bez obilnín
Kukurica Bez kukurice
Sója Bez sóje
Druh použitých tukov Lososový
Druh použitého oleja Lososový
Špecifiká zloženia Bez konzervantov, S antioxidantmi, Hypoalergénne, S obsahom juky
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D3

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa Bez kĺbovej výživy
Kód:  KRMrk0122
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060122491402

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03