Obnoviť stránku

Applaws granule Senior Kura 2 kg

4,0 1 hodnotení
16 €

Applaws granule Senior Kura 2 kg

Vyberáte spoľahlivú stravu pre starších psov? Potom by vás mohli zaujímať suché granule pre psov akýchkoľvek plemien bez obmedzenia veľkosti od firmy Applaws. Tie sú určené v prvom rade pre miláčikov s bežnou pohybovou činnosťou. Ich Kuracia receptúra bude obľúbenou pochúťkou vášho psa. Granule pre psov majú plných 37 % hrubých bielkovín Vyhnete sa tiež prítomnosti pomerne nepopulárnych konzervantov. Granule pre psov Applaws granule Senior Kura 2 kg sú hypoalergénne a neuškodia teda alergickým psom.

Prednosti granúl pre psov Applaws granule Senior Kura 2 kg

  • Granule pre psov Applaws sú dokonalé pre psov všetkých plemien bez obmedzenia veľkosti
  • Aktivita zvieraťa: normálna aktivita
  • Receptúra: kuracia
  • Obsah čerstvého mäsa v sušine: 75 %
  • Obsah hrubých bielkovín: 37 %
  • Vysoká kvalita vďaka absencii obilnín
  • Vek zvieraťa: senior
  • Granule pre psov bez chemických konzervantov
  • Vhodné pre zviera s alergiou vďaka hypoalergénnemu zloženiu
  • Granule pre psov Applaws dosahujú hmotnosť 2 kg

Zloženie

Kuracie mäso 65% (sušené), čerstvé kuracie mäso 9%, hrášok 8%, zemiakový škrob 7%, hydinový olej 1,5% (zdroj Omega 6), repná dužina, hydinový vývar, celé vajcia (sušené), rastlinná vláknina, minerálne látky vitamíny, lososový olej (zdroj omega-3, EPA a DHA), kokosový olej (zdroj prírodných MTC´s - zdroj rýchlej energie), mrkva, extrakt z čakanky (FOS), lucerna, morské riasy / hnedá morská riasa, glukosamín, metylsulfónylmetán (MSM), chondroitín, mrkva, mäta, papriková múčka, kurkuma, tymian extrakt, extrakt z citrusu, taurín 1000 mg/kg, extrakt z juky, brusnice, extrakt z feniklu, rohovník extrakt, zázvor, šípkový extrakt, extrakt z púpavy, extrakt z rozmarínu olej, oregano, probiotiká - E1705 Enterococcus faecium cernelle 86 (SF68: NCIMB 10415) 1.000.000 cfu/kg na tvorbu, obnovu a udržanie vyváženej črevnej mikroflóry u psov. Vitamíny: Vitamín A (retinol acetát) 19000 IU/kg, vitamín D3 (cholekalciferol) 2000 IU/kg, vitamín E (alfa-tokoferol acetát) 640 mg/kg Stopové prvky: Seleničitan sodný 0,33 mg/kg, jodičnan vápenatý bezvodý 3,26 mg/kg, železnatý monohydrát 233 mg, síran meďnatý pentahydrát 40 mg/kg, manganatý monohydrát 94 mg/kg, síran zinočnatý monohydrát 444 mg/kg, prírodný antioxidant - zmesi tokoferolov, stabilizátor črevnej mikroflóry: E1705 Enterococcus faecium cernelle 68 Výživové hodnoty: Bielkoviny 37%, hrubé oleje a tuky 16%, surové vlákna 5,25%, popoloviny 8%, vápnik 1,34%, fosfor 1,32%, sacharidy menej ako 25,8%. Bez prídavku umelých farbív, aróm a konzervačných látok.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Senior
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Kuracia

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 2 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah čerstvého mäsa v sušine 75 %
Obilniny Bez obilnín
Kukurica Bez kukurice
Sója Bez sóje
Špecifiká zloženia Bez konzervantov, Hypoalergénne
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D3

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 37 %
Obsah tuku 16 %
Hrubá vláknina 5,25 %
Hrubý popol 8 %
Vápnik 1,34 %
Fosfor 1,32 %
Kód:  Appkon093
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060122494052

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01