Obnoviť stránku

Applaws granule Cat Adult morské ryby s lososom 6 kg

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
43,90 €

Applaws granule Cat Adult morské ryby s lososom 6 kg

Applaws Cat Ocean Fish & Salmon je kompletné krmivo pre mačky s 50 % obsahom morských rýb a lososa, úplne bez obilnín, konzervantov, dochucovadiel a farbív. Je prirodzene hypoalergénne, vhodné pre single proteín diétu a mačky s alergiou na kurča, má nízky obsah sacharidov. Obsahuje prvotriedne mäso, zeleninu a bylinkové extrakty.

Vlastnosti

  • 50 % rybieho mäsa
  • Žiadne vedľajšie živočíšne produkty
  • Vhodné pre mačky s veľmi citlivým zažívaním
  • Vhodné pre single proteín diétu
  • Prirodzene hypoalergénne
  • Žiadne obilniny, sója alebo iné rastlinné bielkoviny
  • Anti hairball formula
  • Prirodzene hypoalergénne
  • Vyvinuté s veterinármi

Granule Applaws Cat Adult

Applaws Cat Ocean Fish & Salmon je kompletné krmivo pre dospelé mačky, vhodné tiež pre kastrátov. Neobsahuje obilniny, je prirodzene hypoalergénne, úplne bez obsahu hydinových bielkovín a tukov. Prírodne konzervované vitamínom E a rozmarínovým olejom. Applaws Cat Ocean Fish & Salmon obsahuje prírodné výťažky z brusníc, ktoré sú známe svojím prínosom pre zdravie močových ciest a prebiotiká pomáhajúce udržiavať zdravý tráviaci systém. Prírodné omega 3 a omega 6 mastné kyseliny pre zdravú kožu a lesklú srsť. Obsahuje komplex prírodných antioxidantov (selén, taurín, vitamín A, vitamín E, vitamín C, ...), ktoré sú stále viac uznávané ako dôležité pre zdravie a vitalitu mačiek. Obohatené o DHA a EPA (esenciálne mastné kyseliny, ktoré chránia cievny aparát, napomáhajú zlepšovať stav kože a srsti, zlepšujú hybnosť kĺbov) a DL- metionín (kyselina maslová – znižuje pH = zvyšuje kyslosť moču, a tak zabraňuje tvorbe močových kameňov).

Zloženie

Zloženie:
Čerstvá biela ryba – sih (18 %), hrášok, sleďová múčka (12 %), cícerová múka, šošovica, čerstvý losos (8 %), biela rybia múčka (5 %), ľanové semienko, pivovarské kvasnice, lososový olej (3 %), lucerna, lososová múčka (2,5 %), hydrolyzovaná rybia bielkovina (2,5 %), sušené brusnice, vitamíny a minerály, kokosový olej, sušené jablká, sušené hrušky, inulín, sušené paradajky, sušený špenát, výťažok z citrusov, výťažok z rozmarínu, výťažok z juky.
(Hodnoty v % uvádzajú minimálny obsah zložky v krmive.) Bez prídavku umelých farbív, aróm a konzervačných látok.

Doplnkové látky – vitamíny:
Vitamín A (retinol acetát) 27 850 IU/kg, vitamín D3 (cholekalciferol) 1 200 IU/kg, vitamín E (alfa tokoferol acetát) 615 mg/kg.

Doplnkové látky – stopové prvky:
Selén zo Selénan sodného 0,13 mg/kg, jód z jodičnanu vápenatého bezvodého 1,5 mg/kg, železo z monohydrátu síranu železnatého 80 mg/kg, meď z pentahydrátu síranu meďnatého 48 mg/kg, mangán z monohydrátu síranu mangánatého 38 mg/kg, zinok z monohydrátu síranu zinočnatého 135 mg/kg. E1705 Enterococcus faecium cernelle 68 (SF68, NCIMB 10415) 1 000 000 000 cfu/kg. Na vytvorenie a udržanie rovnováhy a obnovu zdravej črevnej mikroflóry u mačiek. Prírodné antioxidanty: zmes tokoferolov a výťažok z rozmarínu.

Výživové hodnoty/analytické zložky:
Hrubý proteín 34 %, hrubé oleje a tuky 15 %, hrubá vláknina 6 %, hrubé popoloviny 10 %. Omega 6: 3 %. Omega 3: 1,2 %, taurín 2 000 mg/kg.

Dávkovanie

Vďaka vysokej výživovej hodnote a vysokej koncentrácii prírodných surovín je nutné granulami Applaws kŕmiť menej v porovnaní s bežnými granulami. Prechod na granule Applaws odporúčame pozvoľna v priebehu minimálne desiatich dní. Ak vaše súčasné krmivo obsahuje väčšie množstvo obilnín, resp. nižšie množstvo mäsa, prechádzajte na Applaws ešte pomalšie (až 4 týždne). Odporúčaná denná dávka, ktorú nájdete nižšie, je len orientačná, požiadavky na výživu sa líšia v závislosti od veku, veľkosti a aktivity mačky a závisí aj od prípadného dokrmovania konzervami.

Telesná hmotnosť mačky v kg/Odporúčaná denná dávka:

  • 1,25 – 3 kg/20 – 40g
  • 3 – 5 kg/40 – 60 g
  • 5 – 8 kg/60 – 100 g

Zaistite zvieraťu vždy dostatok čerstvej pitnej vody.


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Vek zvieraťa Dospelý/Adult
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Nízka aktivita, Normálna aktivita, Vysoká aktivita, Kastrovaná mačka

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Príchuť

Príchuť (Protein) Rybia

Balenie

Hmotnosť balenia 6 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah bielkovín 2,5 %
Obsah čerstvého mäsa v sušine 50 %
Obsah tukov 15 %
Obilniny Bez obilnín
Kukurica Bez kukurice
Sója Bez sóje
Druh použitých tukov Lososový
Druh použitého oleja Lososový
Špecifiká zloženia Bez konzervantov, S antioxidantmi, Hypoalergénne, S obsahom juky
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D3, Vitamín C

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa Bez kĺbovej výživy
Kód:  KRMrk0134
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060122497312

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03