Obnoviť stránku

ALMI Senior Mini 3 kg

Garancia najlepšej ceny
25,90 €

ALMI Senior Mini 3 kg

Granule pre psov ALMI Senior Mini

Super prémiové granule ALMI pre staršie psy malých plemien

Granule ALMI Senior Mini sú navrhnuté s ohľadom na konkrétne potreby psov menších plemien v pokročilom veku. Každá z ľahko stráviteľných granúl obsahuje optimálnu výživu. Dôležitou zložkou je morská riasa kelpa s certifikáciou A.N ProDen®, ktorá pomáha udržiavať zdravé zuby a ďasná. Psie granule obsahujú kvalitné rybie a hovädzie mäso, čím je zaistený prísun živočíšnych bielkovín spolu s kľúčovými vitamínmi a minerálmi. Krmivo ALMI Senior Mini je určené všetkým malým psím plemenám v pokročilom veku. Vďaka obsahu omega-3 mastným kyselinám granule pomáhajú vyživovať kĺby.

Granule pre psy ALMI

Pre všetky plemená

Granule pre psy ALMI

Vyvážené zloženie

Granule pre psy ALMI

Dobre stráviteľné granule

Granule pre psy ALMI

Účinná starostlivosť o zuby psov

Granule pre psy ALMI

Zdravé a bezpečné

Granule pre psov ALMI Senior Mini

Kľúčové vlastnosti granúl ALMI Senior Mini 3 kg

  • Super prémiové krmivo pre dospelé psy malých plemien
  • Vhodné pre staršie psy s nízkou aktivitou
  • Psie granule obsahujú rybie aj hovädzie mäso na zabezpečenie dostatočného množstva živočíšnych bielkovín
  • Vyvážené zloženie dodá psom všetko potrebné
  • Ľahko stráviteľné granule pre psov
  • Klinicky preukázaný účinok na zdravie zubov
  • Morská riasa kelpa rozpúšťa zubný kameň a bráni jeho usadzovaniu
  • Bezlepková receptúra
  • Každá granula má veľkosť 8 mm
Granule pre psov ALMI

Granule pre psov s premyslenou receptúrou obsahujú kvalitné suroviny

Výrobca si dal s vývojom a výrobou granúl ALMI naozaj záležať, aby zaistil, že váš pes dostane všetko potrebné, a to prostredníctvom kvalitných surovín v ľahko stráviteľnej forme. Granule pre psov ALMI Senior Mini boli navrhnuté tak, aby dodali šteňatám psov stredne veľkých plemien dostatok bielkovín, sacharidov, vitamínov a minerálov. Dokonca v nich nájdete rozmarínový extrakt, ktorý pôsobí protizápalovo a má antioxidačné účinky. Veľkou výhodou je však prítomnosť morskej riasy kelpy. Tá predstavuje efektívne riešenie pre zdravie úst a zubov vášho štvornohého kamaráta.

Granule pre psov ALMI

Morská riasa ProDen PlaqueOff®

Morská riasa kelpa obsahuje vysoké množstvo jódu na správnu funkciu štítnej žľazy. Navyše prispieva k redukcii zubného povlaku a prispieva k redukcii zápachu. 
Granule pre psov ALMI

Rybie mäso

Čerstvé rybie mäso je veľmi cenené pre svoju stráviteľnosť a vysoký obsah bielkovín aj množstvo ďalších dôležitých živín – B12, D a minerálne látky, ako sú draslík, selén a fosfor. Rybie mäso je tiež zdrojom omega-3 mastných kyselín.
Granule pre psov ALMI

Hovädzie mäso

Psy potrebujú kvalitné bielkoviny, ktoré sa im v granulách dostanú aj vďaka obsahu čerstvého hovädzieho mäsa. To navyše obsahuje vitamíny B12, B6, železo, zinok a selén. Preto granule ALMI pomáhajú budovať a udržiavať imunitu vášho psa. 
Granule pre psov ALMI

Ryža

V granulách je obsiahnutá ryža na lepšiu stráviteľnosť. Preto môžu krmivo ALMI konzumovať aj psy, ktoré majú citlivý žalúdok alebo trpia alergiou na lepok. Ryža navyše obsahuje dôležité minerály a vitamíny.
Granule pre psov ALMI

Rozmarínový extrakt

Rozmarín má protizápalové a antioxidačné účinky. Navyše podporuje trávenie a obmedzuje nadúvanie. Jeho extrakt v granulách ALMI taktiež funguje ako prírodný konzervačný prostriedok. 
Granule pre psov ALMI

Zloženie preukázateľne podporujúce zdravie psieho chrupu

V granulách ALMI je obsiahnutá morská riasa Kelpa, ktorá je zbieraná na škandinávskom pobreží. Tá má pozitívny vplyv na zdravie psích zubov, čo bolo klinicky preukázané. Psie zuby sú po 3 až 8-týždňovom užívaní viditeľne belšie a čistejšie. Tieto účinky navyše pretrvávajú počas celej doby kŕmenia.

Kŕmny návod ku granulám ALMI

Kŕmna dávka uvedená na obale granúl ALMI Senior Mini je iba orientačná. Musíte teda počítať s individuálnymi potrebami svojho psa. Preto je nevyhnutné pri kŕmení zohľadniť momentálnu kondíciu psa, jeho pohybovú aktivitu, zdravotný stav a teplotu prostredia. Skrmujte zvlhčené alebo v suchom stave. Súčasne s kŕmením vždy zaistite dostatok čerstvej vody.

Zloženie

Mäso (čerstvé rybie mäso 21,6 %, dehydrované hovädzie mäso 16%, čerstvé hovädzie mäso 11,2%, dehydrované rybie mäso 4 %), ryža, hrášok, hydinový tuk, sušená jablčná dužina, repná vláknina, hydrolyzovaný rybí proteín 3%, lososový olej, kvasnice, minerálne látky Ascophyllum Nodosum (Kelpa) PlaqueOff 0,1%, brusnica, glukosamín, chondroitín sulfát, Yucca schidigera. Analytické zložky: hrubý proteín 25%, surové oleje a tuky 13,5 %, vláknina 4%, hrubý popol 6%, vápnik 1,1 %, fosfor 0,8%.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Senior
Veľkosť zvieraťa Malý pes
Aktivita zvieraťa Nízka aktivita

Príchuť

Príchuť (Protein) Hovädzia, Rybia

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 3 kg
Počet kusov v súprave 1 ks

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah tukov 13,5 %
Druh obilniny Biela ryža
Druh použitých tukov Hydinový
Druh použitého oleja Lososový
Špecifiká zloženia Hypoalergénne

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 25 %
Obsah tuku 13,5 %
Hrubá vláknina 4 %
Hrubý popol 6 %
Vápnik 1,1 %
Fosfor 0,8 %
Kód:  KRMP1838
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595237035144

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16