Obnoviť stránku

ALAVIS Duoflex 387 g

ALAVIS Duoflex 387 g

ALAVIS Duoflex je určený na dlhodobé podávanie u koní s pohybovými problémami.

ALAVIS Duoflex sa podáva pri celom rade pohybových problémov, odstraňuje zápal a bolestivosť a pôsobí na regeneráciu kĺbových chrupaviek. Uplatňuje sa najmä pri artritíde – zápalový proces prebiehajúci v kĺboch v dôsledku rozpadu chrupavky, systematicky posilňuje a zvlhčuje bunkové membrány a zaisťuje bunkám mladistvú vláčnosť a pružnosť. Zlepšuje kvalitu synoviálnej tekutiny chrániacej kĺby a udržuje tak ich pružnosť a pohyblivosť – pôsobí ako lubrikant kĺbov.

Veľkosť balenia: 387 g

Odporúčame:

  • Na potlačenie zápalu a bolesti kĺbov
  • Na zlepšenie pohyblivosti kĺbov a zvýšenie ich lubrikácie
  • Na regeneráciu kĺbových chrupaviek a tkanív
  • Spomalenie až zastavenie ďalšieho poškodzovania kĺbových chrupaviek
  • Predĺženie aktívneho veku koňa

Zloženie

Celadrin, Glukosamín sulfát

Celadrin je patentovo chránená látka, ktorá obsahuje derivát cetyl a zmes nasýtených a nenasýtených mastných kyselín, najmä kyseliny myristovej, myristoolejovej a palmitovej. Celadrin™ spája dve látky majúce protizápalové účinky, ktoré inhibujú 5-lipooxigenázu, enzým podporujúci oxidatívne a zápalové procesy. Práve zápal je zdrojom nielen bolesti, ale aj voľných radikálov, ktoré stav ochorenia ešte zhoršujú. Celadrin napomáha vyššiemu využitiu a vstrebaniu chondroprotektívnej látky glukosamín sulfátu, a tým dochádza k lepšej a efektívnejšej výžive kĺbových chrupaviek.

Glukosamín sulfát tvorí prirodzenú súčasť kĺbovej chrupavky a synoviálnej tekutiny. Zabezpečuje správnu funkciu chrupavky, jej pevnosť, pružnosť a odolnosť. Mechanizmus účinku spočíva v chondroprotektívnom (chrupavku chrániacim) pôsobení. Účinok zahŕňa zmiernenie kĺbových problémov, zlepšenie pohyblivosti a spomalenie až zastavenie ďalšieho poškodzovania kĺbov.

Obsah účinných látok v 1 kg:
Celadrin – 193 g
Glukosamín sulfát – 542 g
Pomocné látky: maltodextrín

Dávkovanie

Pre kone s hmotnosťou 500 kg 3 odmerky denne.

Spôsob použitia: Prášok sa podáva denne podľa odporúčaného dávkovania do jadrového krmiva či melasy. Prípravkom ALAVIS™ Duoflex možno nadviazať na podávanie lieku ALAVIS™ Celadrin pre kone.

Dĺžka užívania: Nie je časovo obmedzená. Pri dlhodobom podávaní neboli zaznamenané žiadne závažné vedľajšie účinky.

Náš tip na dlhodobé podávanie: ALAVIS™ Duoflex + ALAVIS™ MSM – túto kombináciu odporúčame na dlhodobé podávanie u koní s chronickými problémami pohybového aparátu. Spoločné podávanie zabezpečuje regeneráciu kĺbových chrupaviek, zlepšenie ich lubrikácie, regeneráciu a relaxáciu svalov a spevnenie väzov a šliach, ktoré spevňujú celý pohybový aparát.

Výrobca: Patron ca, s.r.o., Na Sychrove 6, 101 00 Praha 10, Česká republika, divízie Partners Inc., 1st. Canadian Place, M5X 1B5 Ontario, Kanada

Veterinárny prípravok je schválený ÚSKVBL pod číslom 076-13/C a je voľne predajný.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Kôň
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku

Balenie

Hmotnosť 387 g

Druh

Účel Pre zdravé kĺby a chrupavku
Druh Prášok
Kód:  KRMds0022
Produktové číslo:  8594191410202

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17