Obnoviť stránku

ALAVIS Celadrin pre kone 60 g

ALAVIS Celadrin pre kone 60 g

ALAVIS Celadrin je patentovo chránená látka – zmes derivátu cetyl a nasýtených a nenasýtených mastných kyselín.

ALAVIS Celadrin pre kone je veterinárny prípravok proti zápalu a bolesti svalov, kostí, šliach a kĺbov u koní. Podáva sa pri celom rade muskuloskeletálnych ochorení a odstraňuje zápal a bolestivosť najmä pri artritíde – zápalový proces prebiehajúci v kĺboch v dôsledku rozpadu chrupavky. Ďalej systematicky posilňuje a zvlhčuje bunkové membrány a zaisťuje bunkám mladistvú vláčnosť a pružnosť. Tým zároveň dodáva tekutiny chrániace kĺby a udržuje tak ich pružnosť a pohyblivosť – pôsobí ako lubrikant kĺbov.

ALAVIS Celadrin pre kone podporuje efektívnejší transport a zabudovanie chondroprotektívnych látok do buniek kĺbových chrupaviek – chondrocytov, vďaka čomu je rýchlejšie zahájený proces obnovy a regenerácie týchto tkanív. ALAVIS Celadrin pre kone sa metabolizuje v pečeni, na ktorej tkanivo má protektívny (ochranný) účinok a odtiaľ vo forme lipoproteínov vstupuje do cieľových buniek.

Odporúčame:

  • U koní s osteoartrózou
  • Pri bolestiach chrbta (vertebrogénny algický syndróm)
  • Pri natiahnutí alebo zápale väzov, šliach a svalov
  • Po úrazoch a ďalších zraneniach
  • Na potlačenie bolesti kĺbov, väzov, šliach
  • Na potlačenie zápalu
  • Na zlepšenie pohyblivosti kĺbov a odstránenie ich stuhnutosti
  • Výhody podávania prípravku ALAVIS™ Celadrin pre kone:
  • Prírodné ingrediencie s klinicky overeným účinkom na zníženie bolesti kĺbov a zlepšenie ich pohyblivosti
  • Je veľmi bezpečný
  • Je veľmi ľahko vstrebateľný
  • Má rýchly nástup účinku
  • Je vhodnou alternatívou liekov proti bolesti a zápalu (nesteroidných antireumatík)

Veľkosť balenia: 60 g

Účinná látka obsiahnutá v prípravku ALAVIS Celadrin pre kone:
Celadrin

Celadrin je patentovo chránená látka, ktorá obsahuje derivát cetyl a zmes nasýtených a nenasýtených mastných kyselín, najmä kyseliny myristovej, myristoolejovej a palmitovej.

Obsah účinných látok:
Účinné látky v 1 kg: Celadrin 893 g
Pomocné látky v 1 kg: maltodextrín 107 g

Dávkovanie

Denná dávka pre kone s hmotnosťou 500 kg – prvé 3 dni podávajte 3 odmerky, ďalej pokračujte 2 odmerkami denne. Pri výrazných klinických ťažkostiach je možné individuálne dennú dávku zvýšiť až na 4 odmerky denne.

Odporúčanie:
Prípravok ALAVIS Celadrin pre kone je vhodné podávať spolu s prípravkom ALAVIS™ Triple Blend Extra silný, kedy pri spoločnom podávaní dochádza k vyššiemu využitiu chondroprotektívnych látok a lepšej výžive kĺbových chrupaviek a tkanív.

Spôsob použitia:
Liek sa podáva pri ťažkostiach podľa odporúčaného dávkovania do jadrového krmiva či melasy. Prípravok podávajte 2 – 4 dni po vymiznutí klinických ťažkostí. ALAVIS Celadrin pre kone je možné podávať dlhodobo.

Dĺžka užívania:
Nie je časovo obmedzená. Pri dlhodobom podávaní neboli zaznamenané žiadne závažné vedľajšie účinky.

Náš tip na dlhodobé podávanie: ALAVIS Celadrin pre kone + ALAVIS Triple Blend – túto kombináciu je vhodné podávať dlhodobo u športových koní, ktoré sú v ťažkej tréningovej záťaži. Vďaka kombinácii týchto dvoch prípravkov dochádza k lepším výkonnostným výsledkom a žiaducej regenerácii pohybového aparátu, ktorý je pri výkone viac zaťažovaný. Pri dlhodobom podávaní je možné znížiť odporúčanú dennú dávku lieku ALAVIS Celadrin pre kone na polovicu a 3 dni pred pretekmi opäť zvýšiť po dobu jedného týždňa.

Výrobca: Patron ca, s.r.o., Na Sychrove 6, 101 00 Praha 10, Česká republika, divízia Partners Inc., 1st. Canadian Place, M5X 1B5 Ontario, Kanada

Veterinárny prípravok je schválený ÚSKVBL pod číslom 043-13/C a je voľne predajný.


Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Kôň
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku

Balenie

Hmotnosť 60 g

Druh

Účel Pre zdravé kĺby a chrupavku
Druh Prášok
Kód:  KRMds0021
Produktové číslo:  8594191410189

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01