Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ALAVIS Calming Extra silný 30 tbl

4,2 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
18,90 €

ALAVIS Calming Extra silný 30 tbl

ALAVIS Calming Extra silný je určený pre psov, ktorí vykazujú nervozitu, hyperaktivitu, úzkosť či reagujú na stres z prostredia.

Prípravok obsahuje ojedinelé zloženie látok podporujúcich vyrovnané správanie psov.

Odporúčame podávať: Pri stredných a veľkých plemenách psov, ktoré majú problémy so stresom, nervozitou a úzkostnými stavmi

Zloženie

Tiamín (vitamín B 1), C3™, L-theanín

Tiamín je vitamín B1, ktorý je nutnou súčasťou výživy a je rozpustný vo vode. Špecificky pôsobí na centrálnu nervovú sústavu a navodzuje upokojenie a zmiernenie úzkosti. Pri zvýšenom strese a námahe jeho potreba stúpa. Vzhľadom na to, že organizmus si tento vitamín neukladá, je potrebné, aby bol súčasťou potravy.

Colostrum Calming Complex je patentovaná zmes – komplex kolostra. Je izolovaný z mliečnych bielkovín – kazeínu a je známy pre svoje upokojujúce účinky.

L-theanín je aminokyselina, ktorá priamym pôsobením v mozgu navodzuje stav hlbokej relaxácie bez pocitu ospalosti. Má upokojujúce účinky a je nápomocná v redukcii stresu a úzkosti. Pôsobí na nervovú sústavu na depresie a fóbie. Pomáha uvoľňovať myseľ a navodiť pocit pohody svojím účinkom na mozgové neurotransmitery dopamín a serotonín.

Obsah účinných látok v jednej tablete:
Tiamín – 134 mg
C3™ – 22 mg
L-theanín – 21 mg

Pomocné látky: pivovarské kvasnice, repkový olej, príchuť kuracej pečene, kyselina citrónová, glycerín, prírodné zmiešané tokoferoly (vitamín E), kyselina propiónová, patentovaná zmes: maltodextrín, alginát sodný a síran vápenatý, extrakt rozmarínu, oxid kremičitý, sójový lecitín, rastlinný olej

Dávkovanie

Do 25 kg hmotnosti psa – 1 žuvacia tableta denne.

25 – 45 kg hmotnosti psa – 2 žuvacie tablety denne.

Nad 45 kg hmotnosti psa – 3 žuvacie tablety denne.

V období zvýšeného stresu je bezpečné dvojaké či trojaké zvýšenie uvedenej dávky podľa potreby. Odporúčame podávať pol hodiny až hodinu pred predpokladaným stresom.

Spôsob použitia: Tablety sa podávajú denne alebo podľa potreby podľa odporúčaného dávkovania. Tablety majú príchuť kuracej pečene a zvieratá ich prijímajú ako maškrtu.

Dĺžka užívania: Nie je časovo obmedzená. Pri dlhodobom podávaní neboli zaznamenané žiadne závažné vedľajšie účinky.

Veľkosť balenia: 30 mäkkých tablet (96 g)

Výrobca: Patron ca, s.r.o., Jakubská 647/2, 110 00 Praha 1, Česká republika, divízia Partners Inc., 1st. Canadian Place, M5X 1B5 Ontario, Kanada

Veterinárny prípravok je schválený ÚŠKVBL pod číslom 121-18/C.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku

Balenie

Hmotnosť 96 g
Počet kapsúl 30 ks

Druh

Účel Proti stresu
Druh Kapsuly
Kód:  KRMds0020
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594191410257

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01