Obnoviť stránku

Alavis Calming 45 g 30 tbl.

4,2 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
12,90 €

Alavis Calming 45 g 30 tbl.

ALAVIS™ Calming je určený pre psy a mačky, ktoré vykazujú nervozitu, hyperaktivitu, úzkosť či reagujú na stres z prostredia. Doplnok stravy obsahuje ojedinelé zloženie látok podporujúce vyrovnané správanie psov a mačiek. ALAVIS™ Calming pomáha upokojiť bez toho, aby mal vplyv na osobnosť alebo aktivitu zvieraťa.

Kľúčové vlastnosti kĺbovej výživy ALAVIS™ 5 Calming

  • Určený pre psov a mačky
  • Potláča stres a nervozitu
  • Nemá vplyv na osobnosť alebo aktivitu zvieraťa
  • Obsahuje 30 mäkkých tablet

Účinné látky v tabletách ALAVIS™ 5

Tiamín
Tiamín je vitamín B1, ktorý je nutnou súčasťou výživy a je rozpustný vo vode. Špecificky pôsobí na centrálnu nervovú sústavu a navodzuje upokojenie a zmiernenie úzkosti. Pri zvýšenom strese a námahe jeho potreba stúpa. Vzhľadom na to, že organizmus si tento vitamín neukladá, je potrebné, aby bol súčasťou potravy.

C3™
C3™ je patentovaná zmes - komplex kolostra. Je izolovaný z mliečnych bielkovín - kazeínu a je známy svojimi upokojujúcimi účinkami.

L-Theanín
L-Theanín je aminokyselina, ktorá priamym pôsobením v mozgu navodzuje stav hlbokej relaxácie bez pocitu ospalosti. Má upokojujúce účinky a je nápomocná v redukcii stresu a úzkosti. Pôsobí na nervovú sústavu na depresie a fóbie. Svojím účinkom na mozgové neurotransmitery - dopamín a serotonín pomáha uvoľňovať myseľ a navodiť pocit pohody. 

Obsah účinných látok v 1 tablete

  • Tiamín - 67 mg
  • C3™ - 11 mg
  • L-Theanín - 10,5 mg

Dávkovanie kĺbovej výživy

Do 10 kg hmotnosti psa a mačky jedna mäkká žuvacia tableta denne. V období zvýšeného stresu je bezpečné dvojaké či trojaké zvýšenie uvedenej dávky podľa potreby. Odporúčame podávať pol hodiny až hodinu pred predpokladaným stresom.

Spôsob použitia: Tablety sa podávajú denne alebo podľa potreby podľa odporúčaného dávkovania. Tablety majú príchuť kuracej pečene a zvieratá ich prijímajú ako maškrtu.

Dĺžka užívania: Nie je časovo obmedzená. Pri dlhodobom podávaní neboli zaznamenané žiadne závažné vedľajšie účinky.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes, Mačka
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku

Balenie

Počet kapsúl 30 ks

Druh

Účel Proti stresu
Druh Tableta
Kód:  CHPrk0663
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594191410165

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19