Obnoviť stránku

Akinu Jahňací twister pre psov 75 g

4,8 57 hodnotení
1,91 €

Akinu Jahňací twister pre psov 75 g

Premýšľate, akú maškrtu zvoliť pre svojho psieho maznáčika, aby si pochutnal a navyše aj zdravo? Potom sú tým pravým sušené mäská Jahňací twister od výrobcu Akinu. Pre psov sú nielen mimoriadne lákavé, ale vďaka šetrnej technológii spracovania aj plné prirodzených výživných látok. Jahňacie mäso je nutrične veľmi hodnotné, má vysoký podiel bielkovín a nízky obsah tuku. Chutný Jahňací twister obsahuje okrem jahňacieho mäsa tiež tresku. Opätovne uzatvárateľný obal zaručuje zostávajúcemu obsahu zachovanie jedinečnej prírodnej chuti a vône. Sušené mäso pre psov Akinu Jahňací twister je ľahko stráviteľné, vhodné pre všetky plemená od 4 mesiacov veku, skvelé na žuvanie, dá sa lámať na menšie kúsky a výborne chutí.

Kľúčové vlastnosti sušeného mäsa Akinu Jahňací twister pre psov, 75 g

  • Šetrná technológia spracovania pre zachovanie výživných látok
  • Akinu Jahňací twister pre psov je ľahko stráviteľný
  • Opätovne uzatvárateľný obal pre zachovanie čerstvosti obsahu
  • Mäská Akinu Jahňací twister sú skvelé na žuvanie
  • Jahňacie mäso má vysoký podiel bielkovín a nízky obsah tuku
  • Motivačný pamlsok Akinu Jahňací twister sa dá lámať na menšie kúsky
  • Kombinácia jahňacieho mäsa a tresky skvele chutí
  • Akinu Jahňací twister je vhodný pre psy od štyroch mesiacov

Zloženie:
Výrobky zo suchozemských zvierat a vedľajšie výrobky z nich (jahňacie mäso 8 %, produkty jahňacieho pôvodu 32 %), ryby, iné morské živočíchy, výrobky a vedľajšie výrobky z nich (treska 28 %), výrobky a vedľajšie výrobky zo zŕn obilnín (ryžová múka 16 %), rôzne (škrob predželatínovaný 6,2 %, glycerol 4,5 %), minerálne látky (chlorid sodný 0,2 %), technologické doplnkové látky: konzervanty (sorban draselný 0,1 %)

Analytické zložky:
Hrubý proteín 26 %, oleje a tuky 6 %, hrubá vláknina 4 %, hrubý popol 5,5 %, vlhkosť 20 %

Kŕmny návod:
Podávajte ako pochúťku za odmenu vedľa bežnej dennej kŕmnej dávky kompletného krmiva. Mäská sú vhodné pre všetky plemená od 4 mesiacov veku.

Balenie:
75 g


Zloženie

Výrobky zo suchozemských zvierat a vedľajšie výrobky z nich (jahňacie mäso 8%, produkty jahňacieho pôvodu 32%), ryby, ostatné morské živočíchy, výrobky a vedľajšie výrobky z nich (treska 28%), výrobky a vedľajšie výrobky zo zŕn obilnín (ryžová múka 16%), rôzne (škrob predželatinizovaný 6,2%, glycerol 4,5%), minerálne látky (chlorid sodný 0,2%). Technologické doplnkové látky: konzervanty (sorban draselný 0,1%). Analytické zložky: hrubý proteín 26%, hrubé oleje a tuky 6%, hrubá vláknina 4%, hrubý popol 5,5%, vlhkosť 20%.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Bez obmedzenia veku
Veľkosť zvieraťa Všetky plemená
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita, Gravidné a dojčiace

Príchuť

Príchuť (Protein) Jahňacia

Typ krmiva

Typ krmiva Sušené mäso
Kvalita Prémiové

Balenie

Hmotnosť balenia 0,08 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Kukurica Bez kukurice
Sója Bez sóje

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 26 %
Obsah tuku 6 %
Hrubá vláknina 4 %
Hrubý popol 5,5 %
Vlhkosť 20 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa Bez kĺbovej výživy

Vlastnosti

Bez obsahu Obilnín, lepku
Výrobky zo suchozemských zvierat a vedľajšie výrobky z nich (jahňacie mäso 8%, produkty jahňacieho pôvodu 32%), ryby, ostatné morské živočíchy, výrobky a vedľajšie výrobky z nich (treska 28%), výrobky a vedľajšie výrobky zo zŕn obilnín (ryžová múka 16%), rôzne (škrob predželatinizovaný 6,2%, glycerol 4,5%), minerálne látky (chlorid sodný 0,2%). Technologické doplnkové látky: konzervanty (sorban draselný 0,1%). Analytické zložky: hrubý proteín 26%, hrubé oleje a tuky 6%, hrubá vláknina 4%, hrubý popol 5,5%, vlhkosť 20%. '>
Kód:  KRMsv0092
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595184937423

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11