Obnoviť stránku

PERUZZO PORDOI DELUX DUNA Al, strieborný

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PERUZZO PORDOI DELUX DUNA Al, strieborný

Plánujete dovolenku na bicykloch, ale bicykle sa vám do automobilu nezmestia? Potom nie je nič jednoduchšie ako je pripevniť na strechu. K tomu vám pomôže strešný nosič Peruzzo Pordoi DELUX DUNA, ktorý je charakteristický svojou jednoduchosťou a eleganciou. Hliníková konštrukcia s povrchom odolným proti poškriabaniu a s antikorovou úpravou zaručí dlhú životnosť nosiča. Na pripevnenie nosiča na strechu automobilu nepotrebujete žiadne špeciálne náradie a bude v priebehu niekoľkých okamihov hotový. 

Kľúčové vlastnosti

  • jednoduchý a elegantný nosič
  • určený pre bicykle do 15 kg
  • využiť ho môžete pre kolesá s ráfkovými aj kotúčovými brzdami
  • vpredu je nosič vybavený úchytom za prednú vidlicu s rýchloupinákom
  • zadné koleso uchytíte v koľajnici prostredníctvom pevného strmeňa
  • strmeň je určený pre bicykle s maximálnou šírkou 65 mm

Kvalitný nosič pre váš bicykel

Nosič unesie všetky druhy kolies s maximálnou hmotnosťou 15 kg. Využiť ho možno ako pre kolesá s ráfkovými brzdami, tak aj pre tie s brzdami kotúčovými. Stačí ho jednoducho pripevniť k priečnikom s maximálnymi rozmermi 50 × 45 mm. Vpredu je nosič vybavený úchytom za prednú vidlicu s rýchloupinákom. Zadné koleso potom uchytíte v koľajnici prostredníctvom pevného strmeňa, ktorý je určený pre plášť bicykla s maximálnou šírkou 65 mm. 

Kód:  AUPR3308
Produktové číslo:  8015058007057
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14