Obnoviť stránku

PERSIL DuoCaps Color box 60 ks (60 praní)

4,9 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PERSIL DuoCaps Color box 60 ks (60 praní)

Kapsuly Persil DuoCaps predstavujú inovatívny prípravok, vďaka ktorému je pranie bielizne účinnejšie a zároveň jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Kapsula je vybavená dvoma komorami, v jednej sa nachádza tekutý odstraňovač škvŕn, v druhej prostriedok na farebnú bielizeň. Tieto duokapsuly obsahujú dvojnásobne koncentrovanejšie zloženie oproti iným pracím gélom, vďaka čomu zaručujú úplne dokonalý výsledok aj pri nízkych teplotách. Použitie kapsuly je jednoduché, rýchle a efektívne - stačí ju vložiť do bubna práčky ešte pred pridaním bielizne, pri kontakte s vodou sa začne ihneď rozpúšťať a priamo do vlákien bielizne sa tak dostane 100 % pracej sily.

Hlavné prednosti:

  • Dvojkomorové kapsuly
  • Tekutý odstraňovač škvŕn odstráni aj tie najodolnejšie nečistoty
  • Jednoduché použitie
  • Dokonalý výsledok aj pri nízkych teplotách
  • Na farebnú bielizeň

Počet pracích dávok:
60
Zloženie:
15 – 30 % aniónové povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky, 5 – 15 % mydlo, < 5 % fosfonáty, optické rozjasňovače, enzýmy, parfum (butylphenyl methylpropional, citronellol, hexyl cinnamal, linalool)

 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Farba bielizne Na farebnú bielizeň

Počet praní

Počet praní 60
Kód:  PPR041
Produktové číslo:  9000100988872
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01