Obnoviť stránku

PERCY NOBLEMAN Matt Clay 100 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PERCY NOBLEMAN Matt Clay 100 ml

Vosk na vlasy PERCY NOBLEMAN Matt Clay s objemom 100 ml je veľmi kvalitný stylingový prípravok so silným dlhotrvajúcim fixačným účinkom. Je ideálny najmä na krátke vlasy. Pomáha ľahšie vytvarovať požadovaný účes a vytvára dokonalý styling, ktorý vám vydrží počas celého dňa. Dodáva vlasom matný efekt a je vhodný najmä na tvorbu prirodzene vyzerajúceho rozstrapatenia. Jeho ílovitá konzistencia sa ľahko a pohodlne nanáša a vymýva. Prípravok vlasy nezaťažuje a nezanecháva na nich nežiaduce zvyšky a lepivé stopy. Neobsahuje parabény. Doprajte svojim vlasom luxusnú starostlivosť vosku PERCY NOBLEMAN Matt Clay, ktorý vám uľahčí ich úpravu a dodá im prirodzene matný vzhľad.
Aktívne látky:

  • Kaolín poskytuje vlasom matný vzhľad
  • Včelí vosk uľahčuje úpravu vlasov a fixuje ich
  • Mandľový olej vlasy regeneruje a hydratuje

Použitie:
Zahrejte v dlaniach malé množstvo vosku a naneste ho do suchých vlasov. Prsty rozotrite po celých dĺžkach a vytvarujte účes.
Typ vlasov:
Prípravok je vhodný na všetky typy vlasov, ideálny na krátke vlasy.
Zloženie:
Petrolatum, Kaolin, Cera Alba, Lanolin, Parfum, Prunus Amygdalus Oil, Phenoxyethanol, Parfum, Coumarin, Limonéne, Linalool

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Hlína

Určenie

Určenie Pre mužov

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 100 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Ľahká fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Nemá ochrannú funkciu
Kód:  KSMU0357
Produktové číslo:  638037454864

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13