Obnoviť stránku

PENTAX RICOH WG-M1 čierna

4,7 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

PENTAX RICOH WG-M1 čierna

Zachytí vaše jedinečné zážitky

PENTAX RICOH WG-M1 je kompaktná a veľmi ľahká kamera vhodná pre extrémne športy. Umožní vám nakrútiť aj odfotiť vaše jedinečné zážitky na súši i pod vodou vo vysokej FullHD kvalite. CMOS snímač s rozlíšením 14 Mpx umožní zaobstarať kvalitné fotografie a vďaka slušnému uhlu záberu až 170° vám nič neutečie ani pri nakrúcaní videa. Kamera má integrovaný stereo mikrofón, HDMI a USB konektor. Wifi rozhranie vám umožní ovládať kameru prostredníctvom vášho smartfónu. Pre záznam dát kamera podporuje SD a SDHC karty.

Pod vodou ako doma

Nespornou výhodou kamery PENTAX RICOH WG-M1 je určite to, že pre nakrúcanie pod vodou nie je potrebný žiadny ďalší vodotesný kryt ako je to u väčšiny kamier tejto kategórie. Stačí len nasadiť podvodnú ochranu šošovky a môžete sa s kamerou potápať až do hĺbky 10 m. Bez nutnosti použiť ďalší obal bude kvalita zaznamenávaného zvuku za každých podmienok ďaleko lepšia.

Funkčný, pritom odolný dizajn

Kamera je prispôsobená použitiu v extrémnych podmienkach. Tomu zodpovedá konštrukcia tela, ktorá je nárazuvzdorná až do výšky 2 m. Odolný LCD displej s veľkosťou 1,5" slúži na rýchle prezeranie fotiek a záberov priamo v teréne. Ovládanie je realizované veľkými tlačidlami, takže nie je problém kameru ovládať napríklad v rukaviciach. Na spodnej strane je umiestnený klasický závit na statív, vďaka ktorému je možné kameru pripevniť pomocou ďalšieho príslušenstva takmer kamkoľvek.

Kód:  OX191o1b
Produktové číslo:  08272

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11