Obnoviť stránku

PENTAX D-SLR Back-pack

5 1 hodnotení

PENTAX D-SLR Back-pack

Prenášajte kompletné fotografické vybavenie potrebné na cestách v teréne tak, aby bolo ako v bavlnke. Perfektne vyzerajúci batoh Pentax je vodeodolný vrátane podšitých vodeodolných zipsov a má extra veľký vnútorný priestor s polstrovaním a rozdelený praktickými prepážkami , Vďaka čomu sa hodí pre uloženie zrkadlovky spoločne s niekoľkými objektívmi a výkonným bleskom.
Ďalšie príslušenstvo, batérie, pomôcky i drobné osobné veci pojme na prednej strane jedna vrecko cez celý prierez a jedna menšia na zips. Aj v hlavnom priestore sa nájdu sieťovaná oddelenie . S taškou tak budete mať stále po ruke všetko pre úspešné výsledky vášho snaženia. Naložené brašna sa vám bude ľahko prenášať popruhom cez rameno, na ktorom nájdete ďalšie vrecko napríklad pre uloženie mobilného telefónu.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
Fotoaparát + objektívy + blesk

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Užitočné vlastnosti Odolnosť voči dažďu, Malé vrecká na batérie, pamäťové karty a pod.
Kód:  OX320c
Produktové číslo:  50278
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07